Обстріл авто Шефіра: неподалік від місця замаху поліція знайшла труп чоловіка, - ЗМІ (відео)

Обстріл авто Шефіра: неподалік від місця замаху поліція знайшла труп чоловіка, - ЗМІ (відео)
Українські ЗМІ поширили інформацію про те, що на місці замаху на життя Сергія Шефіра правоохоронці виявили труп чоловіка. Однак, як виявилось згодом тіло насправді знайшли в іншому місці та загиблий зник ще два місяці перед нападом.

На Київщині, 22 вересня, обстріляли автомобіль першого помічника президента Володимира Зеленського Сергія Шефіра. Зокрема, в ході розслідування стрілянини по машині першого помічника президента Шефіра неподалік від місця нападу в лісі було виявлено тіло повішеного чоловіка, повідомляє УНН.

Так, правоохоронці, які розслідують замах на першого помічника президента Володимира Зеленського  Сергія Шефіра, в ході слідчо-оперативних заходів розкрили ще один злочин.

Під час прочісування лісу розкрили інший злочин — знайшли повішеного хлопця, який зник декілька місяців тому під час велопрогулянки, - повідомило виданню джерело у правоохоронних органах.

Однак, за інформацією 24 каналу, у поліції наголошують, що насправді тіло загиблого знайшли в іншому місці. Наразі правоохоронці розглядають такі версії як самогубство або насильницька смерть й запевняють, що смерть чоловіка не має жодного відношення до замаху на життя Сергія Шефіра.

На цей момент проводиться судово-медична експертиза знайденого тіла.

Увага! Фото смерті може завдати психічної шкоди неповнолітнім та людям із вразливо психікою.

ЩО ВІДОМО ПРО ОБСТРІЛИ АВТО СЕРГІЯ ШЕФІРА?

Читайте також
Під Києвом стріляли в автомобіль першого помічника Зеленського: поранений водій (відео) Під Києвом стріляли в автомобіль першого помічника Зеленського: поранений водій (відео)
Перший помічник Володимира Зеленського - Сергій Шефір живий. Він перебуває у нормальному стані, оскільки кулі його не зачепили, однак внаслідок стрілянини постраждав водій автівки.
У Києві затримали чоловіка, який обстріляв бригаду комунальників (відео) У Києві затримали чоловіка, який обстріляв бригаду комунальників (відео)
Сьогодні, 21 квітня, у Печерському районі Києва на вулиці Залізничне шосе чоловік обстріляв із пістолета бригаду комунальників, які ремонтували дорогу. Внаслідок стрілянини було поранено одного робітника.
У Києві агресивний пасажир вистрелив у водія та влучив йому в груди У Києві агресивний пасажир вистрелив у водія та влучив йому в груди
У Києві патрульні затримали чоловіка, який спричинив вогнепальне поранення в груди водію автобуса.
Loading...
Load next