Марш до Дня гідності і свободи: біля Офісу Президента сутички (фото, відео)

Марш до Дня гідності і свободи: біля Офісу Президента сутички (фото, відео)
Учасники маршу до Дня гідності і свободи вирушили до Офісу Президента. На подвір'я ОП їм поки потрапити не вдається. На місці подій відбулися сутички.

Сьогодні у Києві проходить марш до Дня гідності та свободи. Учасники цього маршу вирішили влаштувати акцію під Офісом Президента. Десятки людей прийшли на Банкову, після чого між ними та правоохоронцями сталися сутички. Про це повідомляє РБК-Україна.

Фото: Віталій Носач (РБК-Україна)

Учасники акції намагаються потрапити на подвір'я Офісу президента, вхід до якого перегородив кордон силовиків. Активісти та правоохоронців влаштували штовханину, але потрапити на подвір'я офісу людям так і не вдалося.

Фото: Віталій Носач (РБК-Україна)

Наразі учасники маршу зібралися перед воротами, викрикуючи різні лозунги та гасла. Час від часу учасники акції намагаються прорватися на подвір'я Офісу президента, проте, принаймні поки, безрезультатно.

Фото: Віталій Носач (РБК-Україна)

Про можливих затриманих чи потерпілих інформація відсутня.

Нагадаємо, сьогодні, 21 листопада, українці відзначають День Гідності та Свободи. Восьмий рік поспіль в цей день вшановують пам'ять загиблих та відзначають знакові для українців події Революції Гідності.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Акції Нацкорпусу під Офісом президента: постраждав відеооператор телеканалу (відео) Акції Нацкорпусу під Офісом президента: постраждав відеооператор телеканалу (відео)
Відеооператор телеканалу "1+1" потерпів від сльозогінного газу під час спровокованих правопорушень учасниками акції на Банковій під ОПУ.
Сутички біля Офісу президента: від націоналістів постраждали 8 правоохоронців (відео) Сутички біля Офісу президента: від націоналістів постраждали 8 правоохоронців (відео)
Нацкорпус зібрався на Майдані Незалежності і пройшов колоною до Банкової, аби на мітингу вимагати відмовитися від імплементації "формули Штайнмайера" в українське законодавство і від відновлення подачі води в Крим.
Довготривалі і важкі переговори, - Зеленський про додаткові 10 млн доз вакцини Pfizer Довготривалі і важкі переговори, - Зеленський про додаткові 10 млн доз вакцини Pfizer
Україна уклала контракт із американською фармкомпанією Pfizer та отримає додатково 10 млн доз вакцини проти COVID-19. Загалом протягом року Україна має отримати 20 мільйонів доз цього препарату.
Loading...
Load next