Спалене тіло посеред вулиці на Одещині

Спалене тіло посеред вулиці на Одещині
Чоловік намагався спалити тіло померлої від "передозу" співмешканки.

Близько 08:50 ранку в місті Чорноморськ в Одеській області працівникам "Муніципальної варти" стало відомо про обгорілий труп людини. Тіло жінки виявили біля бойлерної по вул.Парусній, 7.  Повідомляє КУ "Муніципальна Варта" ЧМР.

Охоронці "Муніципальної варти" провели перевірку прилеглої території, опитали ймовірних свідків та осіб без постійного місця проживання.

Працівники КУ тільки після того, як знайшли чоловіка, який розповідав, що спалив тіло своєї знайомої, яка померла у нього вдома ще два тижні тому в результаті передозування наркотиками, повідомити про подію дільничному поліцейському. 

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
На Одещині поліцейська вкрала з речових доказів півкілограма кокаїну та продавала його (фото) На Одещині поліцейська вкрала з речових доказів півкілограма кокаїну та продавала його (фото)
СБУ викрила співробітницю поліції, яка викрадала наркотики із речових доказів і потім продавала їх наркозалежним.
Шар сягає 15-ти сантиметрів: на Одещині тисячі мертвих креветок викинуло на берег (фото) Шар сягає 15-ти сантиметрів: на Одещині тисячі мертвих креветок викинуло на берег (фото)
На берег Хаджибейського лиману, що під Одесою, викинуло тисячі мертвих креветок. Шар мертвих ракоподібних у деяких місцях досягає 15 сантиметрів.
У покинутому колодязі на околиці села знайшли чотири трупи У покинутому колодязі на околиці села знайшли чотири трупи
У неділю, 25 квітня, в Одеській області в покинутому колодязі знайшли мертвими двох місцевих жителів, а також двох невідомих.
Loading...
Load next