У Вишгороді водійка Cadillac зіштовхнулась з автобусом: є постраждалі (фото)

У Вишгороді водійка Cadillac зіштовхнулась з автобусом: є постраждалі (фото)
В результаті аварії водійка та пасажирка авто «Cadillac» отримали тілесні ушкодження.

Вчора, 23 листопада, близько 19 години у місті Вишгород відбулася ДТП за участі автобусу та легкового автомобіля. Про це повідомляє Вишгородське районне управління поліції.

За попередніми даними, 23-річна водійка автомобіля «Cadillac» виконувала маневр повороту у дозволеному місці та не надала перевагу в русі автобусу.

В результаті аварії водійка та пасажирка авто «Cadillac» отримали тілесні ушкодження та доставлені до медичного закладу. На щастя, водій та пасажири автобусу не постраждали.

Фото: Вишгородське управління поліції

На місці події працювали працівники відділу реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група Вишгородського районного управління поліції.

Після встановлення усіх обставин ДТП, правоохоронці нададуть правову кваліфікацію події.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
На трасі біля Києва перекинулась маршрутка: є постраждалі (відео) На трасі біля Києва перекинулась маршрутка: є постраждалі (відео)
На місце події прибули медики, поліцейські та рятувальники. Зокрема, саме це місце аварії є дуже небезпечним, серйозні ДТП відбуваються там щотижня.
На Полтавщині пасажирський автобус потрапив у ДТП: внаслідок аварії постраждало 11 пасажирів (фото) На Полтавщині пасажирський автобус потрапив у ДТП: внаслідок аварії постраждало 11 пасажирів (фото)
На автодорозі 56-річний водій автобуса, попередньо, не справився із кермуванням і з’їхав із проїзної частини дороги й перевернувся на бік.
На Закарпатті зіткнулись Volkswagen із мікроавтобусом На Закарпатті зіткнулись Volkswagen із мікроавтобусом
У лобовому зіткненні водій Volkswagen та двоє його пасажирів загинули на місці ДТП. Водій мікроавтобусу перебуває у реанімації з численними травмами.
Loading...
Load next