"Бізнес" не вдався: у Миколаєві накрили бордель із неповнолітніми "робітницями" (фото, відео)

"Бізнес" не вдався: у Миколаєві накрили бордель із неповнолітніми "робітницями" (фото, відео)
Нині зловмисникам загрожує до десяти років ув’язнення.

У Миколаєві правоохоронцям вдалося затримати власників борделю, який був замаскований під стриптиз-клуб. Про це повідомляє пресслужба поліції області. 

Зазначається, що у закладі працювало близько 25 "танцівниць", серед яких були й неповнолітні.

Фото: Національна поліція у Миколаївській області

Бізнес організувала подружня пара, яка залучила до злочинної діяльності ще чотирьох своїх знайомих жінок віком від 23-х до 31-го року, що виконували роль адміністраторів. До обов’язків адміністратора входили контроль над роботою барменів, офіціантів, танцівниць, які безпосередньо надавали платні сексуальні послуги, отримання та розподіл грошових коштів, а також підбір дівчат для такої роботи. Для ведення бізнесу зловмисники орендували спеціальне приміщення, - повідомляють у пресслужбі. 

Фото: Національна поліція у Миколаївській області

Дівчата надавали свої послуги за ціною від трьох до восьми тисяч гривень за годину, а за день могли обслужити до десяти клієнтів. З цих грошей сутенери забирали близько 50%, а решту отримували "працівниці".

Також повії могли працювати за адресами, які вказували клієнти: квартири, готелі, сауни. З отриманих коштів сутенери залишали собі 50 відсотків, а решту віддавали підопічним. За добу дівчата обслуговували до 10 клієнтів та могли заробити від 200 до 500 доларів США, - розповідає начальник управління міграційної поліції ГУНП в Миколаївській області Дмитро Кіт. 

Фото: Національна поліція у Миколаївській області

Зауважимо, що рекламували послуги свого будинку розпусти завдяки розповсюдженням візитівок серед перехожих та водіїв, а також на різних вебсайтах. 

У рамках розслідування правоохоронці провели 11 санкціонованих обшуків, під час яких виявили та вилучили комп’ютерну техніку, банківські картки, телефони, блокноти з записами, скретчкарти, флешнокопичувачі, а також грошові кошти, отримані внаслідок злочинної діяльності, - йдеться у повідомленні.

Додамо, що 41-річну організаторку та одну з адміністраторок слідчі затримали в порядку ст. 208 КПК України, трьом іншим фігурантам – повідомили про підозру. 

Триває розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 303 Кримінального кодексу України «Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією». Санкція інкримінованої статті передбачає до десяти років ув’язнення з конфіскацією майна або без такої. Наразі вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу зловмисникам. Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює обласна прокуратура, - зазначають правоохоронці. 

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
На Миколаївщині чоловік за 2000 гривень здавав у сексуальне рабство неповнолітніх підлітків (фото) На Миколаївщині чоловік за 2000 гривень здавав у сексуальне рабство неповнолітніх підлітків (фото)
У Миколаєві неповнолітні хлопці задовольняли сексуальні потреби дорослих чоловіків за 500 гривень, за інтимні послуги "звідник" отримував 2000 гривень з кожного клієнта.
Підозрюваного у вбивстві військовослужбовця знайшли мертвим на Миколаївщині Підозрюваного у вбивстві військовослужбовця знайшли мертвим на Миколаївщині
На Миколаївщині поблизу Очакова знайшли тіло військовослужбовця, якого підозрюють у вбивстві іншого військового, якого застрелили зранку 23 квітня.
Ексссуддю підозрюють у позбавленні прав автомайданівців Ексссуддю підозрюють у позбавленні прав автомайданівців
Він переслідував учасників Революції Гідності.
Loading...
Load next