Співробітники СБУ викрили розкрадання коштів з рахунків "Благодійного фонду батальйону «Донбас»

Співробітники СБУ викрили розкрадання коштів з рахунків "Благодійного фонду батальйону «Донбас»
Співробітники Служби безпеки України викрили протиправну діяльність громадянки України, яка підозрюється у розкраданні коштів з рахунків «Благодійного фонду батальйону «Донбас». Слідством встановлено, що жінка мала доступ до карткового рахунку фонду.

Кошти вона витрачала на власні потреби, не пов’язані з діяльністю фонду та батальйону. Наразі слідством задокументовано факт привласнення і розтрату вказаною громадянкою понад 150 тис. грн. Усе це з коштів, які жертвували наші співвітчизники на потреби й розвиток добровольчого батальйону, - про це повідомляє пресслужба СБУ.

Наразі жінці оголошено про підозру за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії. Заходи із викриття злочинної діяльності проводили співробітники Головного управління СБУ у м. Києві та Київській області за процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора.

Анастасія Фаль - pravdatutnews.com

Читайте також
"Вони щось готують" — Шмигаль заявив, що за підготовкою держперевороту в Україні стоїть Росія "Вони щось готують" — Шмигаль заявив, що за підготовкою держперевороту в Україні стоїть Росія
Раніше глава МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Україна серйозно ставиться до доступної інформації про можливий держпереворот.
Киянина судитимуть за масове підроблення COVID-сертифікатів: загрожує до 7 років позбавлення волі Киянина судитимуть за масове підроблення COVID-сертифікатів: загрожує до 7 років позбавлення волі
Киянина судитимуть за масове виготовлення підроблених тестів на COVID-19 та дипломів про освіту.
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Loading...
Load next