Били протягом 3 годин та змусили вирити собі могилу: на Волині чоловіка закопали заживо (відео)

Били протягом 3 годин та змусили вирити собі могилу: на Волині чоловіка закопали заживо (відео)
Потерпілому вдалося вибратися з «могили» та звернутися за допомогою до поліцейських. Наразі чоловік в реанімації, за його життя борються медики.

24 листопада правоохоронці зуміли затримати двох громадян, що спочатку побили, а потім змусили чоловіка вирити собі могилу й закопали його там. Чоловіки 24 та 30 років  виявилися мешканцями Волині. Про це повідомляє "ПравдаТУТ News", посилаючись на Національну поліцію Волинської області.

Фото: Нацполіція

Правоохоронцям вдалося з'ясувати, що у потерпілого виник конфлікт із місцевим мешканцем, який був винен йому гроші. Аби його «вирішити», боржник звернувся до спільних знайомих.

Призначивши потерпілому зустріч за місцем мешкання одного із місцевих жителів, двоє громадян упродовж трьох годин його били. При цьому вони стріляли зі зброї над головою чоловіка, відібрали його телефон і автомобіль. Надалі вивезли його на кладовище. Застосовуючи фізичну силу, вони змусили чоловіка викопати «могилу» та закидали його ґрунтом, — йдеться в повідомленні.

Чоловіку вдалося вибратися і він звернувся за допомогою до поліцейських. Наразі правоохоронці затримали двох осіб. За місцем їхнього проживання оперативники та слідчі вилучили речі, які підтверджують злочинну діяльність затриманих. 

Фото: Нацполіція

Наразі затриманим уже повідомили про підозру за ч. 2 ст. 187 (розбій) та ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України. Після проведення слідства, їхні дії можуть бути додатково кваліфіковані.

Поки вирішують питання щодо обрання для затриманих запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою. Також встановлюють осіб, які можуть бути причетні до цього злочину. За скоєне волинянам може загрожувати до 10 років ув’язнення.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Розслідують як "умисне вбивство": деталі смерті брата мера Кривого Рогу Павлова (відео) Розслідують як "умисне вбивство": деталі смерті брата мера Кривого Рогу Павлова (відео)
У Кривому Розі виявили тіло Андрія Павлова, рідного брата покійного мера міста Костянтина Павлова, у його власній квартирі.
Торгували дипломами: у Миколаєві засудили працівників ВНЗ Торгували дипломами: у Миколаєві засудили працівників ВНЗ
Центральний суд Миколаєва визнав винними трьох осіб, які робили бізнес на внесенні неправдивої інформації про здобуття вищої освіти до Єдиної державної електронної бази.
Співробітники СБУ викрили розкрадання коштів з рахунків "Благодійного фонду батальйону «Донбас» Співробітники СБУ викрили розкрадання коштів з рахунків "Благодійного фонду батальйону «Донбас»
Співробітники Служби безпеки України викрили протиправну діяльність громадянки України, яка підозрюється у розкраданні коштів з рахунків «Благодійного фонду батальйону «Донбас». Слідством встановлено, що жінка мала доступ до карткового рахунку фонду.
Loading...
Load next