"Тато викине мене у вікно": в Англії батьки катували 6-річного хлопчика (відео)

"Тато викине мене у вікно": в Англії батьки катували 6-річного хлопчика (відео)
Хлопчик помер через важку черепно-мозкову травму, "заподіяну йому дорослою людиною", яка виявилася не сумісна з життям.

Шестирічного хлопчика з Англії до смерті закатували його рідний батько та мачуха. Над дитиною всіляко знущалися й знімали це все на відео. Про це повідомляє УНІАН, з посиланням на "New York Post".

29-річного Томаса Хьюза та 32-річну Емму Тастін підозрюють у вбивстві шестирічного Артура Лабінджо-Хьюза. За даними правоохоронців, у загиблого малюка виявили важку черепно-мозкову травму, яка виявилася не сумісна з життям. При цьому перед смертю над дитиною постійно знущалися власні батьки.

Мачуха хлопчика Емма Тастін знімала на відео те, як дитина мучилася. Вона з рідним батьком Артура залишала його спати на підлозі в коридорі, морила голодом, залишали одного в кімнаті до 14 годин й не переодягала по кілька днів, - йдеться в повідомленні.

На відео, яке було знято перед смертю хлопчика, видно, що Артур прокидається та намагається чи то прибрати ковдру, чи то взяти з собою, але дитина буквально валиться з ніг. При цьому в поліції вказали, що на малюкові комбінезон, який на нього одягнули п'ять днів тому.

Крім того, на інших роликах чутно, що Артур плаче й повторює: "Мене ніхто не годуватиме", "Тато викине мене у вікно", "Мене ніхто не любить".

Згідно з матеріалами справи, 16 червня Емма Тастін до смерті забила малюка. Через 13 хвилин подзвонила в екстрену службу порятунку та заявила, що дитина нібито впала й вдарилася головою об підлогу, але вже "ледь дихає".

Фото: New York Post

На момент прибуття лікарів малюк лежав на спині, а його губи вже посиніли. Він помер наступного дня в лікарні через "травму голови, заподіяну йому дорослою людиною". З'ясувалося, що Артура часто били головою об тверду поверхню. На думку лікарів, крім фізичних тортур, дитина піддавалася і психологічному насильству.

У малюка в організмі знайшли неймовірну кількість солі — понад шість ложок. При цьому все його тіло було в синцях — близько 130 гематом, зазначено в повідомленні.

Батько Артура не визнав свою провину у вбивстві, але зізнався в безвідповідальності. Саме він привіз Артура в будинок до Емми Тастін за три місяці до трагедії. Мати дитини, 26-річну Олівію Лабінджо-Хелкроу, раніше засудили до 18 років в'язниці за вбивство.  

Фото: New York Post

Варто зазначити, що бабуся Артура зверталася в соціальні служби й поліцію через синці на його тілі, але ніхто належним чином не відреагував.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Загинула 6-річна дитина: в Австрії сім'я українців потрапила у смертельну ДТП (фото) Загинула 6-річна дитина: в Австрії сім'я українців потрапила у смертельну ДТП (фото)
Автомобіль з українцями на італійських номерах зламався близько 5:15 ранку і зупинився в третій смузі руху. Однак, громадянин Австрії не встиг вчасно загальмувати та спричинив смертельну ДТП в якій загинула 6-річна дитина.
Вбив та закопав свою матір: на Чернігівщині затримали вбивцю, який переховувався у лісі 3 місяці (відео) Вбив та закопав свою матір: на Чернігівщині затримали вбивцю, який переховувався у лісі 3 місяці (відео)
Правоохоронці почали підозрювати у вбивстві сина пенсіонерки, який вимкнув телефон і перестав виходити на зв'язок. Також підозрюваний змінив зовнішність та намагався виїхати з країни.
Внаслідок збройної агресії РФ в Україні загинуло 227 дітей (відео) Внаслідок збройної агресії РФ в Україні загинуло 227 дітей (відео)
Ці цифри не остаточні, оскільки триває робота з їх встановлення в місцях ведення активних бойових дій, тимчасово окупованих або звільнених територіях.
Loading...
Load next