Загинула 6-річна дитина: в Австрії сім'я українців потрапила у смертельну ДТП (фото)

Загинула 6-річна дитина: в Австрії сім'я українців потрапила у смертельну ДТП (фото)
Автомобіль з українцями на італійських номерах зламався близько 5:15 ранку і зупинився в третій смузі руху. Однак, громадянин Австрії не встиг вчасно загальмувати та спричинив смертельну ДТП в якій загинула 6-річна дитина.

Сьогодні, 31 серпня, українська родина потрапила смертельну аварію в Австрії, внаслідок якої загинув 6-річний хлопчик, а його 2-річного братика відправили в лікарню на гелікоптері. Наразі дитина перебуває у важкому стані, її госпіталізували у лікарню у Відні, повідомляє місцеве видання Kronen Zeitung.

Відомо, що авто марки "Ford" на італійській реєстрації, в якому їхало четверо громадян України - батьки та двоє дітей у віці шести та двох років зупинився на дорозі через поломку транспорту. Вони їхали трасою A2 в напрямку до міста Медлінг. Однак, автомобіль, яким керував 40-річний громадянин Австрії, не встиг вчасно загальмувати та врізався в автівку українців

Так, внаслідок зіткнення діти, які перебували у момент ДТП на задньому сидінні, отримали важкі травми. Тим часом громадянин Австрії отримав легкі травми. Після смертельного зіткнення шестирічний син загинув на місці аварії, а його молодшого брата довелось екстрено госпіталізувати вертольотом до лікарні у Відні.

Зауважимо, що батьки дітей також були госпіталізовані, проте наразі стан потерпілих не уточнюється.

Зокрема, австрійські правоохоронці встановлюють усі причини та обставини моторошної аварії.

 

Читайте також
Їхали в службовому автомобілі у відрядження: на Одещині троє поліцейських загинули у ДТП (фото) Їхали в службовому автомобілі у відрядження: на Одещині троє поліцейських загинули у ДТП (фото)
Автомобіль, в якому їхали загиблі, з’їхав у кювет, зіштовхнувся з бетонною опорою і перекинувся.
Жінка-водій у реанімації: внаслідок лобового зіткнення на Закарпатті загинули двоє людей (фото) Жінка-водій у реанімації: внаслідок лобового зіткнення на Закарпатті загинули двоє людей (фото)
На трасі "Київ-Чоп", між селами Іванівці та Клячаново, що на Закарпатті, зіткнулися два автомобілі марки "Volkswagen Passat". Внаслідок лобового зіткнення загинуло дві людини, ще одна у реанімації.
Смертельна ДТП: на трасі "Київ-Чоп" на Рівненщині загинули дві людини (відео) Смертельна ДТП: на трасі "Київ-Чоп" на Рівненщині загинули дві людини (відео)
Внаслідок зіткнення двох автівок у Рівненській області на трасі "Київ-Чоп" загнуло дві людини, ще двоє постраждали. Їх госпіталізували до лікарні.
Loading...
Load next