У Новій Одесі під завалами знайшли другого загиблого від вибуху у будинку (відео)

У Новій Одесі під завалами знайшли другого загиблого від вибуху у будинку (відео)
За фактом вибуху у п’ятиповерховому житловому будинку в Новій Одесі поліція відкрила кримінальне провадження.

З-під завалу на місці вибуху в будинку в Новій Одесі рятувальники витягли тіло ще одного загиблого. Повідомляє ДСНС.

Також уточнюється, що з будинку проведена евакуація 54 осіб.

На даний час підрозділами ДСНС із залученням важкої інженерної техніки (2 крани) тривають роботи з демонтажу зруйнованих елементів конструкцій будинку та пошуку можливих 2 заблокованих осіб із залученням кінологічної групи, - зазначили у відомстві.

Нагадаємо, що "З надією у серці вони шукають тих, хто міг вижити": поліція відкрила провадження щодо вибуху на Миколаївщині.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
На Закарпатті після сильних дощів затопило села та дороги (фото) На Закарпатті після сильних дощів затопило села та дороги (фото)
У Закарпатські області проливні дощі затопили сотні будинків та дороги. Зокрема, близько 400 дворів у Рахівському районі залишилися без транспортного сполучення.
На Бурштинській ТЕС стався вибух: госпіталізовано п'ятеро осіб На Бурштинській ТЕС стався вибух: госпіталізовано п'ятеро осіб
Станція працює у штатному режимі, на безпеку енергосистеми інцидент не вплинув.
Вибух у горах Карпат: причиною загибелі туристів міг стати снаряд часів Першої світової (відео) Вибух у горах Карпат: причиною загибелі туристів міг стати снаряд часів Першої світової (відео)
Повідомлення про вибух у горах в Карпатах до поліції надійшло від мешканки Івано-Франківщини, яка розповіла, що її чоловік став свідком події. Виявилось, що загалом серед постраждалих було 12 людей, серед яких двоє дітей віком 2 та 5 років - діти під час вибуху не постраждали.
Loading...
Load next