"З надією у серці вони шукають тих, хто міг вижити": поліція відкрила провадження щодо вибуху на Миколаївщині (фото)

"З надією у серці вони шукають тих, хто міг вижити": поліція відкрила провадження щодо вибуху на Миколаївщині (фото)
За фактом вибуху у п’ятиповерховому житловому будинку в Новій Одесі поліція відкрила кримінальне провадження.

За фактом вибуху у п`ятиповерховому будинку в Новій Одесі поліція відкрила провадження за статтею «порушення встановлених законодавством вимог пожежної або техногенної безпеки, що спричинило загибель людей». Про це повідомляє пресслужба поліції.

Зазначимо, що на місці продовжують працювати поліцейські та рятувальники, які проводять пошукові роботи.

Фото: ДСНС України

Попередньо внаслідок вибуху постраждало 3 людей, а 1 людина, тіло якої деблокували з-під завалів, загинула. Пошуки двох інших можливих заблокованих людей тривають.

Ці вихідні будуть безкінечно довгими для наших рятувальників, які з самого ранку, наче мурашки, цеглина за цеглиною, розбирають усе, що лишилося від місця, яке ще вчора ввечері люди називали своїм домом у Новій Одесі. Із втомою на обличчі, проте з надією у серці вони шукають тих, хто міг вижити під товщею заліза і бетону. Сил вам, хлопці і дівчата. Ми віримо у вас, - повідомляє пресслужба ДСНС.

Фото: ДСНС України

Станом на 20:00 підрозділами ДСНС із залученням двох кранів та кінологічної групи – із собаками Матильдою та Невадою – продовжувалися роботи з демонтажу зруйнованих елементів конструкцій будинку та пошуку можливих заблокованих людей. Всього залучено 211 осіб та 44 од. техніки.

Фото: ДСНС України

Наразі усі обставини вибуху та його причини встановлюють правоохоронці.

Карина Бовсуновська —  pravdatutnews.com

Читайте також
Підозрюваного у вбивстві військовослужбовця знайшли мертвим на Миколаївщині Підозрюваного у вбивстві військовослужбовця знайшли мертвим на Миколаївщині
На Миколаївщині поблизу Очакова знайшли тіло військовослужбовця, якого підозрюють у вбивстві іншого військового, якого застрелили зранку 23 квітня.
На Донеччині чоловік прибираючи могилу, підірвався на невідомому предметі На Донеччині чоловік прибираючи могилу, підірвався на невідомому предметі
На одному із цвинтарів у Донецькій області чоловік разом із дружиною прибирали могили своїх родичів. Однак, під час прибирання могили 69-річний місцевий житель підірвався на невідомому вибуховому предметі.
Вирізав серце й підпалив: вибух у багатоповерхівці на Київщині був спробою приховати вбивство (фото) Вирізав серце й підпалив: вибух у багатоповерхівці на Київщині був спробою приховати вбивство (фото)
Ймовірною причиною пожежі у житловому будинку у Білогородці, що на Київщині була спроба приховати жорстоке вбивство. Вбитому чоловікові вирізали серце і частину легень.
Loading...
Load next