На Закарпатті після сильних дощів затопило села та дороги (фото)

На Закарпатті після сильних дощів затопило села та дороги (фото)
У Закарпатські області проливні дощі затопили сотні будинків та дороги. Зокрема, близько 400 дворів у Рахівському районі залишилися без транспортного сполучення.

Внаслідок сильних дощів упродовж минулої доби, учора, 10 липня, у районі села Лазещина Рахівського району вийшли з берегів потічки, які вливаються у річку Тиса. Окрім цього, на автошляхах місцевого значення довелось обмежити рух транспорту, зокрема і на автодорозі міжобласного сполучення "Мукачево-Рогатин", повідомили в обласному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Станом на 19:00 учорашнього дня внаслідок негоди було підтоплено 22 дворогосподарства та 3 підвальні приміщення житлових будинків. Також відрізаними від автомобільного сполучення й досі залишаються близько 400 дворів по вулиці Стебний в смт Ясіня.

Вода вилилася й на ділянку автодороги державного значення Н09 Мукачево — Рогатин — Львів поблизу селища Ясіня - проїзд там забезпечили лише на одній смузі руху.

У відділі комунікацій поліції Закарпатської області наголосили, що місцеві поліцейські посилили контроль за безпекою на дорогах Рахівщини, де сталося підтоплення: "На місці події працюють співробітники Рахівського відділу поліції, які стежать за безпекою на дорогах населеного пункту та підтримують правопорядок".

На місцях підтоплень працюють підрозділи ГУ ДСНС України у Закарпатській області. Залучено 4 одиниці техніки, 14 рятувальників, які здійснюють відкачку води із підтоплених приміщень.

 

Читайте також
Викрадення, розбій та наркотики: поліція затримала злочинну банду на Закарпатті (відео) Викрадення, розбій та наркотики: поліція затримала злочинну банду на Закарпатті (відео)
В Україні поліція викрила злочинну організацію, яка тривалий час діяла на Закарпатті. Під час 23 обшуків у зловмисників вилучили понад 50 одиниць вогнепальної зброї і цілий арсенал холодної зброї.
Річки виходять з берегів: окупований півострів Крим знову затоплює (відео) Річки виходять з берегів: окупований півострів Крим знову затоплює (відео)
В околицях Ялти підтоплено приватні будинки, а в Байдарській долині вийшла з берегів річка Бага.
Поліція назвала причину загибелі львівського туриста у горах на Закарпатті (фото) Поліція назвала причину загибелі львівського туриста у горах на Закарпатті (фото)
Тіло померлого чоловіка, який як виявилось згодом був 49-річний львів'янин, 3 травня виявила група туристів поблизу гори Піп Іван. Загиблий був вдягнений у спортивну форму, але місцевий житель це чи турист встановити спочатку не могли.
Loading...
Load next