На Бурштинській ТЕС стався вибух: госпіталізовано п'ятеро осіб

На Бурштинській ТЕС стався вибух: госпіталізовано п'ятеро осіб
Станція працює у штатному режимі, на безпеку енергосистеми інцидент не вплинув.

На Івано-Франківщині стався вибух у Бурштинській ТЕС, внаслідок якого постраждали п'ятеро осіб. Про це повідомила пресслужба Державної служби України з надзвичайних ситуацій. 

Зазначається, що інформація про інцидент надійшла 28 листопада о 22.12.

За інформацією рятувальників, на котлі сьомого енергоблока сталася розгерметизація екранної труби діаметром 60 мм, внаслідок чого стався викид газопарової суміші та газів з топки котла.

Зауважимо, що сьомий енергоблок зупинений та виведений з ладу, замість нього введено в роботу четвертий енергоблок. На цей час працює сім блоків, на роботу станції подія не вплинула.

За даними приймального відділення Бурштинської міської лікарні, було госпіталізовано до лікувальних закладів п'ятьох осіб.

Пізніше у ДСНС повідомили, що вже наступного дня о 04:14 ранку до Служби порятунку надійшла інформація про те, що в блоці № 8 ВП Бурштинської ТЕС виникла пожежа на покрівлі над котлом.

За словами рятувальників, спалахнули електричні кабелі.

Пожежу ліквідовано працівниками ДПД об’єкту до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів. Постраждалих немає. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються, - йдеться в пресслужбі.

Нагадаємо, раніше у будинку на Миколаївщині стався вибух: зруйновано два поверхи. 

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
В будинку на Дніпропетровщині стався вибух: є постраждалі (відео) В будинку на Дніпропетровщині стався вибух: є постраждалі (відео)
Внаслідок вибуху постраждав молодий чоловік, у нього 50% опіків тіла.
Під Дніпром спалахнула масштабна пожежа: горіла трансформаторна підстанція (відео) Під Дніпром спалахнула масштабна пожежа: горіла трансформаторна підстанція (відео)
Поблизу Дніпра сталася аварійна пожежа трансформатора. Над селищем виник величезний чорний стовп диму, а жителі залишилися без світла.
Loading...
Load next