В будинку на Дніпропетровщині стався вибух: є постраждалі (відео)

В будинку на Дніпропетровщині стався вибух: є постраждалі (відео)
Внаслідок вибуху постраждав молодий чоловік, у нього 50% опіків тіла.

Вчора, 20 грудня увечері сталася пожежа у квартирі багатоповерхового житлового будинку на вулиці Ніжинській Заводського району міста Кам’янське. Про це повідомляє ДСНС.

Прибувши на місце виклику бійці ДСНС попередньо встановили, що ймовірно стався вибух газоповітряної суміші з подальшим горінням.

Вогонь пошкодив домашнє майно у двох квартирах будинку на загальній площі 50 кв. м. Впродовж години вогонь було ліквідовано.

Фото: ДСНС

Внаслідок вибуху постраждав чоловік, 1994 року народження. За попереднім висновком, у нього 50% опіків тіла. Працівниками екстреної медичної допомоги госпіталізували його до реанімаційного відділення міської лікарні.

Вибух пошкодив вікна та двері у квартирі №15, зруйновані міжкімнатні перестінки у квартирі № 15 та між квартирами № 15 і № 16. Після ліквідації пожежі виявлено тріщини та деформацію міжповерхової плити перекриття у квартирі № 19 на п’ятому поверсі, - йдеться у повідомленні.

Від газопостачання повністю відключено перший під’їзд будинку (квартири 1-20).

Фото: ДСНС

Також повідомляють, що для гасіння пожежі було залучено 12 осіб особового складу та 3 одиниці пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Нагадаємо, нещодавно на Хмельниччині внаслідок пожежі загинули два чоловіки. Надзвичайники припускають, що пожежа могла статися внаслідок необережності під час куріння в нетверезому стані.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
На Бурштинській ТЕС стався вибух: госпіталізовано п'ятеро осіб На Бурштинській ТЕС стався вибух: госпіталізовано п'ятеро осіб
Станція працює у штатному режимі, на безпеку енергосистеми інцидент не вплинув.
У Новій Одесі під завалами знайшли другого загиблого від вибуху у будинку (відео) У Новій Одесі під завалами знайшли другого загиблого від вибуху у будинку (відео)
За фактом вибуху у п’ятиповерховому житловому будинку в Новій Одесі поліція відкрила кримінальне провадження.
Одна людина загинула: на Дніпропетровщині автобус й автомобіль із пасажирами зіткнулися та спалахнули Одна людина загинула: на Дніпропетровщині автобус й автомобіль із пасажирами зіткнулися та спалахнули
Поліція з’ясовує всі обставини аварії, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.
Loading...
Load next