У Вінниці стався витік аміаку: перевернулась автоцистерна (фото)

У Вінниці стався витік аміаку: перевернулась автоцистерна (фото)
Зараз рятувальники ліквідовують наслідки автопригоди.

Сьогодні, 3 грудня, на Черкаському шосе у Вінниці на автошляху М30 Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка-Луганськ-Ізварине перекинувся автомобіль, який використовують для транспортування газу. Про це повідомляє ДСНС у Вінницькій області.

Фото: ДСНС

На місце події одразу вирушили рятувальники, зафіксувавши, що сталося перекидання автоцистерни, в якій був скраплений аміак (безводний). Місткість цистерни близько 19 тонн.

Фото: ДСНС

Приблизно о 9 ранку надзвичайники розпочали необхідні роботи для перекочування аміаку з цистерни.

Фото: ДСНС

Повідомляють, що на місці працюють працівники ДСНС, а також залучено додаткові сили та засоби – всього 31 осіб особового складу та 9 одиниць спецтехніки.

Нагадаємо, нещодавно в Одесі стався витік небезпечної хімічної речовини.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
В Угорщині мікроавтобус зіткнувся з вантажівкою: серед постраждалих є українці (фото) В Угорщині мікроавтобус зіткнувся з вантажівкою: серед постраждалих є українці (фото)
Внаслідок аварії загинуло п'ятеро осіб - троє громадян Угорщини, один громадянин України та ще одна людина з подвійним угорсько-українським громадянством. Водій вантажівки, в яку в'їхав мікроавтобус, при цьому майже не постраждав.
Під Миколаєвом вантажівка, що перекинулася, на смерть збила жінку-пішохода Під Миколаєвом вантажівка, що перекинулася, на смерть збила жінку-пішохода
Смертельне ДТП сталося на трасі Миколаїв - Очаків.
ДТП у Вінниці: легковик врізався у тролейбус, є постраждалі (фото) ДТП у Вінниці: легковик врізався у тролейбус, є постраждалі (фото)
Водію легковика загрожує до трьох років позбавлення волі.
Loading...
Load next