На Закарпатті п'яний водій наїхав на дітей, 9-річний хлопчик загинув

На Закарпатті п'яний водій наїхав на дітей, 9-річний хлопчик загинув
Водія, який керував транспортним засобом в стані сп’яніння, затримано.

На Закарпатті в Берегівському районі водій у стані алкогольного сп'яніння збив двох хлопчиків, один з них загинув. Про це повідомляє пресслужба МВС.

За інформацією правоохоронців, інцидент стався 26 грудня близько 20:00 на вулиці Ф.Ракоці в селі Сірчане Берегівського району.

Заявник зазначив, що водій автомобіля здійснив наїзд на двох дітей. На місце події негайно прибули співробітники групи реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група. Медики, які також приїхали за викликом, констатували смерть одного з потерпілих — 9-річного хлопчика. Іншого 8-річного потерпілого із закритим переломом тазобедренного суглобу госпіталізували до лікарні. Обоє дітей є жителями Берегівщини. Працівники поліції провели всі необхідні першочергові слідчі дії та встановили попередні обставини аварії, — йдеться в повідомленні.

Варто зазначити, що 34-річний водій автомобіля «Audi», перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, не впорався з керуванням та здійснив наїзд на двох малолітніх пішоходів, які стояли на правому краю проїжджої частини.

За словами правоохоронців, після цього зловмисник не зупинився та продовжив рух, після чого через 300 метрів в’їхав у огорожу. Слідчі Берегівського районного відділу поліції за цим фактом внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.286-1 Кримінального кодексу України, тобто Порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння.

Водія затримали в процесуальному порядку та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Найближчим часом йому буде повідомлено про підозру у вчиненні вказаного злочину. Також слідчі звертатимуться до суду про тримання фігуранта на період розслідування під вартою. Підозрюваному загрожує до 10 років позбавлення волі. Слідство у справі триває, — додає пресслужба.

Нагадаємо, раніше у Луцьку автомобіль влетів у натовп пішоходів, за кермом був підліток.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

 

Читайте також
У Києві п’яний водій вантажівки збив двох пішоходів: один загиблий, інший - травмований (фото) У Києві п’яний водій вантажівки збив двох пішоходів: один загиблий, інший - травмований (фото)
За даними поліції, п'яний водій вантажівки «МАН» наїхав на пішоходів, які переходили дорогу на нерегульованому пішохідному переході, та втік з місця події. Патрульні зупинили його на Столичному шосе.
ДТП на Закарпатті: постраждало 7 людей, з яких 3 - діти (фото) ДТП на Закарпатті: постраждало 7 людей, з яких 3 - діти (фото)
Причини аварії поки що невідомі.
Служба, яка повинна рятувати: під Києвом поліцейський спричинив ДТП, загинули дві людини Служба, яка повинна рятувати: під Києвом поліцейський спричинив ДТП, загинули дві людини
Правоохоронці Київщини встановлюють обставини ДТП, яка трапилась за участі працівника поліції.
Loading...
Load next