"От ціна правди": в Ужгороді згоріли одразу два автомобілі місцевого журналіста (фото, відео)

"От ціна правди": в Ужгороді згоріли одразу два автомобілі місцевого журналіста (фото, відео)
У коментарях до свого допису Павло Білецький зазначає, що підпал машин пов’язаний із його журналістською діяльністю.

У засновника та редактора видання інформагенції «ЗІДО» в Ужгороді вранці, 5 грудня, згоріли два автомобіля. Про це він сам повідомив у Facebook, опублікувавши відео інциденту. 

Журналіст запевняє, що це підпал та пов'язує його зі своєю професійною діяльністю. Поліція відкрила кримінальне провадження.

От ціна правди, – зазначає журналіст.

Також він підтвердив, що під час пожежі згоріли два автомобілі.

За інформацією пресслужби поліції, повідомлення про пожежу в автомобілі в Ужгороді поліцейським надійшло о 05:20 неділі, 5 грудня. Під час огляду місця події правоохоронці з’ясували, що вогнем повністю пошкоджено автомобіль Subaru Forester та частково Volkswagen Beetle, що був припаркований недалеко.

Обидва транспортні засоби були у користуванні жителя Ужгородщини, який займається журналістською діяльністю, – додали у пресслужбі.

В даний час поліція встановлює всі обставини події. Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 194 ККУ (умисне знищення або пошкодження чужого майна, шляхом підпалу).

Нагадаємо, раніше повідомлялось про підпал салону краси у Львові.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
На Закарпатті туриста з Києва якого шукали два місяці, знайшли мертвим На Закарпатті туриста з Києва якого шукали два місяці, знайшли мертвим
"На жаль, дива, на яке усі так сподівались, не сталося...", - рятувальники виявили тіло киянина, який зник близько двох місяців тому. Чоловік заблукав у Карпатах поблизу гори Гемба, однак лише сьогодні його вдалось знайти та чоловік вже був мертвим.
У ДТП на трасі Мукачево-Львів загинули троє людей (фото) У ДТП на трасі Мукачево-Львів загинули троє людей (фото)
Вчора ввечері, 26 квітня, близько 19 год сталось смертельна ДТП на трасі Мукачево-Рогатин-Львів між селами Залужжя та Зубівка Мукачівського району.
На Закарпатті лікарі борються за життя жінки, яка обгоріла під час спалювання трави На Закарпатті лікарі борються за життя жінки, яка обгоріла під час спалювання трави
На Закарпатті через спалювання сухостою вже постраждало троє людей, повідомили місцеві рятувальники.
Loading...
Load next