До Міхеіла Саакашвілі застосовували фармакологічне катування - Ліза Ясько (відео)

До Міхеіла Саакашвілі застосовували фармакологічне катування - Ліза Ясько (відео)
Стало відомо, що експрезиденту Грузії приписували психотропні препарати без потреби.

Нардепка від "Слуги народу" Єлизавета Ясько на своїй фейсбук-сторінці заявила, що мала змогу відвідати Міхеіла Саакашвілі й поділилася новими деталями про його стан. Про це інформує "ПравдаТУТ News".

Мені став відомим один моторошний факт. Протягом декількох тижнів Михайлу давали психотропні препарати, яких він не потребував, — заявила Ясько. 

Жінка також зазначила, що ці препарати впливають на реакцію та загальний психологічний стан людини.

За нашою інформацією, дозу планували збільшувати доти, доки він не втратив би слух, зір тощо… Наразі у нього серйозні проблеми зі сном, він постійно перебуває у тривожному стані, погіршується слух, зір і загальний стан здоров’я, - повідомляє нардепка.

Вона заявила, що попри це, найгіршому все ж вдалося запобігти, бо Саакашвілі готувався до судового засідання і вчасно припинив прийом цих небезпечних препаратів. За її словами, інакше експрезидент не зміг би виступати в суді.

Цей факт свідчить, що є чіткий план і намір фізичного знищення Михайла! Припис таких медичних препаратів без необхідності є злочином і актом катування, - заявила Ясько.

Єлизавета Ясько також зазначила, що зараз Міхеіл Саакашвілі потребує умов, за яких реально стабілізувати стан його здоров’я, але це неможливо зробити в Грузії, адже там його життя постійно в небезпеці. Вона наголосила, що чоловіка потрібно повернути до України.

Нагадаємо, що нещодавно Ліза Ясько повідомляла про те, що у Міхеіла Саакашвілі різко падає слух та зір.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
"Різко падає слух та зір" - Ліза Ясько про стан Саакашвілі (відео) "Різко падає слух та зір" - Ліза Ясько про стан Саакашвілі (відео)
За словами спеціалістів, Саакашвілі потребує реабілітації, тривалістю щонайменше 100 днів.
"Впізнав учасників моїх тортур" - Саакашвілі відмовився від лікування через нові "дисциплінарні заходи" "Впізнав учасників моїх тортур" - Саакашвілі відмовився від лікування через нові "дисциплінарні заходи"
Після голодування Саакашвілі проходить курс реабілітації у військовому госпіталі міста Горі.
Саакашвілі раптово втратив свідомість у тюремній лікарні Саакашвілі раптово втратив свідомість у тюремній лікарні
Зараз експрезидент Грузії перебуває в стабільному стані. Усі життєві показники в нормі.
Loading...
Load next