"Вони відчували себе там царями": на Донбасі затримали проросійського бойовика "ДНР" (відео)

"Вони відчували себе там царями": на Донбасі затримали проросійського бойовика "ДНР" (відео)
Проросійський бойовик розкаявся та запевнив, що нікого не вбив під час перебування у рядах бойовиків. Так, він зізнався, що хотів би позбутися наркозалежності та почати нове життя з сім'єю.

На Донбасі проросійський бойовик Артем Костенко під наркотиками прийшов на позиції ЗСУ та розкаявся українським військовим. Так, при спробі перетину лінії розмежування з тимчасово окупованими територіями українські військові затримали чоловіка, який у 2016 році вступив до лав незаконного військового формування так званої "ДНР", повідомили в пресцентрі штабу ООС у Facebook.

В ході допиту бойовик розповів важливу інформацію про структуру бандформувань російських бойовиків, а також про керівництво і наявне озброєння. Окрім цього Костенко зізнався, що служив у батальйоні "Дизель", який розташовувався в окупованому Донецьку, де був механіком-водієм танку. 

При цьому він вказав, що у нього було два командири – один нібито місцевий, а другий – росіянин: "Вони відчували себе там царями", - зізнався про дідівщину з боку росіян. Окрім того, саме під час "служби" у лавах незаконного військового формування він начебто спробував багато наркотиків, оскільки це звичайна практика для бойовиків.

Всі важкі наркотики, які існують, я вперше спробував у цьому батальйоні, - розповів Костенко.

Нагадаємо, що донька ватажка бойовиків "ДНР" Дениса Пушиліна, Ілона відпочила на елітному курорті в Дубаї в Об'єднаних Арабських Еміратах. Дівчина активно висвітлювала свій відпочинок у соцмережах чим неабияк обурила користувачів, які нагадали, що мешканці окупованої території виживають на жебрацькі зарплати, а Пушилін, його родина та оточення мають розкішне життя. 

Так, на численних історіях, які Ілона публікувала на своїй сторінці в Instagram помітно, як 17-річна дівчина позує у купальнику на узбережжі Перської затоки, на яхті, під час катання на сноуборді на піщаних дюнах.

Читайте також
Російські окупанти поранили на Донбасі двох захисників України Російські окупанти поранили на Донбасі двох захисників України
Один з українських військових, який дістав поранення наразі перебуває у стані середньої тяжкості.
Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію
Російські бойовики в районі шахти "Октябрьская" на околиці Донецька замінили камери відеоспостереження ОБСЄ для того аби встановили там свою мінометну позицію для обстрілу українських військових.
ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії
Командувач Об'єднаних сил ЗС України Сергій Наєв повідомив, що щотижня українські військові проходять тренування і навчання. Зокрема такі навчання зараз відбуваються на полігонах Херсонщини.
Loading...
Load next