Після суду кулаками не махають: сімейний насильник зі Львова сяде в тюрму за напад на адвоката своєї дружини

Після суду кулаками не махають: сімейний насильник зі Львова сяде в тюрму за напад на адвоката своєї дружини
Юрій Бокоч побив адвоката одразу після суду, який заборонив йому наближатись до дружини.

Залізничний районний суд виніс вирок 51-річному львів'янину Юрію Бокочу, який побив адвоката своєї дружини Миколу Сенька. Повідомляє ZAXID.NET.

Юрій Бокоч регулярно знущався зі своєї дружини, тому вона звернулася в суд, який заборонив Бокочу наближатись до неї. Одразу після засідання суду у цій справі розлючений Юрій Бокоч напав на адвоката Миколу Сенька та побив його. Залізничний районний суд вирішив ув'язнити Бокоча за побиття адвоката, а ще стягнув з нього 50 тис. грн моральної компенсації.

Микола Сенько у суді розповів деталі цього випадку. За його словами, після судового засідання він проводив свою клієнтку додому і весь час за ними йшов її чоловік Юрій Бокоч. Він погрожував та матюкався у сторону адвоката, а вже біля будинку, де живе його дружина, вирішив напасти на Сенька.

Бив в голову, бив по тулубу, хапав за шию, дряпався, наносив удари також і ногами близько 15 разів.

Всього було нанесено йому близько 30 ударів. При цьому його дії супроводжувались нецензурною лайкою та пов`язані були з його професійною діяльністю, – вказано у судовому вироку.

Після побиття адвоката Юрій Бокоч втік з місця події. Наступного дня Микола Сенько написав заяву на нападника у поліцію. Через кілька днів, за словами, адвоката, Юрій Бокоч подзвонив до нього і спитав, чи його не болить нога, і намагався вибачитись.

В той же день Юрій Бокоч прийшов до дверей її квартири та сказав, що він спеціально бив адвоката по ногах, сказав: "Побачиш, буде ходити з палочкою".

Бокоч здійснює тиск на неї, каже, щоб вона сказала суду, що то адвокат перший напав на нього, – йдеться у вироку суду.

Сам Юрій Бокоч в суді розповів свою версію цієї справи, заявивши, що саме адвокат на нього напав першим.

Йому було соромно перед дружиною і він також став завдавати удар адвокату по різним частинам тулуба. Коли в нього впали документи та він став їх збирати, адвокат його став штовхати, він мусив тікати від адвоката. Пізніше він дзвонив до адвоката, просив пробачення та при цьому спитав, чи не болять в нього руки та ноги, – йдеться у вироку суду.

Суддя Наталія Румілова визнала Юрія Бокоча винним у побитті адвоката і ув’язнила його на 3,5 років. Також Микола Сенько подав цивільний позов, де попросив 200 тис. грн моральної компенсації, однак суд погодив лише 50 тис. грн компенсації. Юрій Бокоч ще може подати апеляцію на цей вирок упродовж 30 днів з моменту його винесення.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Стояла навколішки й плакала посеред траси: на Львівщині врятували жінку Стояла навколішки й плакала посеред траси: на Львівщині врятували жінку
Нетвереза жінка була у небезпеці, адже вона знаходилася на суцільній смузі та її могла збити машина.
Автокрадії у справі: на Львівщині затримали порушників (відео) Автокрадії у справі: на Львівщині затримали порушників (відео)
Поліцейські у Яворівському районі затримали трьох підозрюваних у крадіжці колес та інших деталей з легковика.
Loading...
Load next