Неподалік від школи: 10-річну дівчинку збив водій, вона померла на місці

Неподалік від школи: 10-річну дівчинку збив водій, вона померла на місці
Дорожньо-транспортна пригода сталася у селі Запорізької області.

В селі Новопетрівка, що в Запорізькій області, 43-річний водій легковика скоїв наїзд дитину, яка перебігала дорогу у невстановленому місці поблизу школи. Дівчинка від отриманих травм померла на місці події в кареті швидкої медичної допомоги.

Про це повідомляє "ПравдаТУТ News" з посиланням на Національну поліцію Запорізької області.

На місце події негайно виїхали наряд відділу реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група та медики.

Правоохоронці встановили, що місцевий мешканець 1978 року народження, керуючи автомобілем «ВАЗ» по вулиці Центральній у селі Новопетрівка, допустив наїзд на дівчинку, яка перебігала проїзну частину у невстановленому місці поблизу школи, - йдеться в повідомленні.

Водія перевірили — він був тверезим.

На жаль, 10-річна школярка від отриманих тяжких тілесних ушкоджень померла у кареті швидкої медичної допомоги на місці події.

Поліція відкрила кримінальне провадження. Розпочато досудове розслідування, яке встановлює причини та обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Поліція звертається до свідків ДТП або водіїв транспортних засобів, які мають відеозаписи, що стосуються вказаної події із проханням відгукнутись та звернутись за телефонами: (06153) 3-51-02 (чергова частина) або «102». 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Депутат міськради Чернігова на смерть збив велосипедиста (фото) Депутат міськради Чернігова на смерть збив велосипедиста (фото)
Поліція наразі встановлює всі обставини дорожньо-транспортної пригоди.
Стали відомі причини моторошної ДТП на Чернігівщині (відео) Стали відомі причини моторошної ДТП на Чернігівщині (відео)
Вранці поліцейські заявили про дві можливі причини аварії — слизька дорога або порушення ПДР.
У Києві п’яний водій вантажівки збив двох пішоходів: один загиблий, інший - травмований (фото) У Києві п’яний водій вантажівки збив двох пішоходів: один загиблий, інший - травмований (фото)
За даними поліції, п'яний водій вантажівки «МАН» наїхав на пішоходів, які переходили дорогу на нерегульованому пішохідному переході, та втік з місця події. Патрульні зупинили його на Столичному шосе.
Loading...
Load next