Підпал автівки в Дніпрі розглядають як невдалу спробу вбивства (фото)

Підпал автівки в Дніпрі розглядають як невдалу спробу вбивства (фото)
За фактом подій на проспекті Дмитра Яворницького у Дніпрі правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

Після гасіння автомобіля «Opel Astra» у багажному відділенні поліцейські виявили предмет зовні схожий на автомат. Про це повідомляє поліція Дніпропетровської області.

Фото: Нацполіція

Вранці 8 грудня до поліції надійшло повідомлення про те, що біля одного із будинків на проспекті Дмитра Яворницького горить автомобіль. На місце події одразу виїхали співробітники поліції. В результаті пожежі ніхто не постраждав.

За повідомленням від очевидців, попередньо встановлено, що близько 9-ї години ранку було чутно звуки, схожі на постріли, після чого відбулося загоряння припаркованого біля проспекту транспортного засобу. Після гасіння автомобіля у багажнику поліцейські виявили предмет, зовні схожий на автомат, а також гільзи та набої, - йдеться в повідомленні.

Таким чином, зараз правоохоронці вважають, що це було невдалою підготовкою до вбивства людини. 

Фото: Автомат, що знайшли в багажнику / "Информатор"

На місці події працювали:

  • керівництво поліції Дніпропетровщини;
  •  криміналісти;
  •  вибухотехніки та поліцейські слідчо-оперативної групи.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 14, ч. 1 ст. 115 (готування до вбивства) Кримінального кодексу України. Розпочато слідство та вживаються всі заходи для встановлення всіх обставин події.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Бореться з нелегальним розповсюдженням підакцизних товарів:  у Дніпрі невідомі підпалили авто активіста (фото) Бореться з нелегальним розповсюдженням підакцизних товарів: у Дніпрі невідомі підпалили авто активіста (фото)
Вогонь від палаючого Chevrolet пошкодив трохи автомобіль Nissan Note, який був припаркований поряд.
На Сумщині невідомий підпалив авто, у якому була людина (відео) На Сумщині невідомий підпалив авто, у якому була людина (відео)
У поліції розслідують усі обставини події.
У Києві двоє чоловіків через помсту заживо підпалили столичного безпритульного (відео) У Києві двоє чоловіків через помсту заживо підпалили столичного безпритульного (відео)
Двоє чоловіків з метою помсти жорстоко побили столичного безпритульного, згодом усвідомлюючи, що вогонь призведе до смерті та спричинить фізичні страждання, підозрювані підпалили потерпілого та покинули місце злочину.
Loading...
Load next