Бореться з нелегальним розповсюдженням підакцизних товарів: у Дніпрі невідомі підпалили авто активіста (фото)

Бореться з нелегальним розповсюдженням підакцизних товарів:  у Дніпрі невідомі підпалили авто активіста (фото)
Вогонь від палаючого Chevrolet пошкодив трохи автомобіль Nissan Note, який був припаркований поряд.

У Дніпрі в Індустріальному районі спалахнув припаркований автомобіль, це сталося посеред ночі. Про це повідомляє ДСНС Дніпра.

За словами рятувальників, пожежа сталася на вулиці Березинській у Дніпрі 13 січня. Легковий автомобіль Chevrolet Aveo стояв на тимчасовій зупинці і його повністю охопив вогонь.

Фото: ДСНС у Дніпропетровській області

Зазначається, що пожежу в автомобілі гасили 4 вогнеборців. Локалізувати вогонь вдалося за 13 хвилин і повністю ліквідувати — за 20.

Внаслідок загоряння люди не постраждали, але припаркована автівка згоріла вщент. Полум'я також зачепило й Nissan Note, який стояв поруч. У цій машині пошкоджений лише бампер.

Фото: ДСНС у Дніпропетровській області

Своєю чергою, "Дніпро Оперативний" повідомив про можливий підпал Chevrolet. З власних джерел журналістам стало відомо про двох невідомих, які втікали з місця події.

За попередньою інформацією, близько другої години ночі двоє невідомих підійшли до автомобіля Chevrolet сріблястого кольору, облили його невідомою рідиною та підпалили. Після цього зловмисники зникли у невідомому напрямку.

Фото: "Дніпро Оперативний"

Момент підпалу потрапив на камеру відеоспостереження, розташовану на будівлі шиномонтажу — запис передали правоохоронцям, які займаються розшуком паліїв.

Фото: "Дніпро Оперативний"

Також у телеграм-каналі "Дніпро Обласний" зауважили, що спалений Chevrolet належить місцевому активісту. Мова йде про представника громадської організації "Сапсан" Олександра Воропаєва.

Дніпрянин бореться з нелегальним розповсюдженням підакцизних товарів. Тобто протистоїть поширенню фейкових алкогольних і тютюнових виробів.

Фото: "Дніпро Оперативний"

Нагадаємо, раніше на Сумщині невідомий підпалив авто, у якому була людина.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

 

 

Читайте також
У Рівному невідомі підпалили автомобіль депутата обласної ради (відео) У Рівному невідомі підпалили автомобіль депутата обласної ради (відео)
Рівненські правоохоронці встановлюють осіб, які підпалили авто депутата на вулиці Андрія Мельника. Трапилось це близько третьої години ночі.
На Сумщині невідомий підпалив авто, у якому була людина (відео) На Сумщині невідомий підпалив авто, у якому була людина (відео)
У поліції розслідують усі обставини події.
В Одесі п'яний водій втікаючи від поліцейський протаранив дев'ять автівок В Одесі п'яний водій втікаючи від поліцейський протаранив дев'ять автівок
У стані алкогольного сп'яніння чоловік влаштував перегони із поліцейськими та водночас пошкодив дев'ять автівок. Згодом одеські патрульні затримали п'яного водія, який керував авто без посвідчення й намагався від них втекти.
Loading...
Load next