Понад 50 мігрантів знову штурмували кордон Польщі: постраждав прикордонник

Понад 50 мігрантів знову штурмували кордон Польщі: постраждав прикордонник
Прикродонника вдарили каменем в обличчя під час штурму кордону.

Понад пів сотні мігрантів намагалися перетнути кордон у Черемші. Про це повідомляє прикордонна служба Польщі у Twitter.

Сьогодні на ділянці, що охороняється постом #SG у Черемші, група з 55 агресивних людей форсувала кордон. Одного бійця вдарили каменем в обличчя, йому на місці надали долікарську допомогу, - йдеться в повідомленні прикордонників.

Скриншот твіту прикордонної служби Польщі

 Нагадаємо, 2 грудня ЄС погодили санкції проти режиму Лукашенка. В ЄС заявили, що криза з мігрантами створена штучно владою Білорусі, міністр закордонних справ Німеччини Хайко Маас зазначив, що "нелюдська система використання" мігрантів є інструментом тиску на ЄС.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
За добу польські прикордонники зафіксували понад 200 спроб незаконного перетину кордону За добу польські прикордонники зафіксували понад 200 спроб незаконного перетину кордону
За вчорашню добу прикордонна служба Польщі затримала семеро іноземців: 6 громадян Грузії та 1 громадянина Росії.
Ситуація загострюється: мігранти готують спробу силового штурму польського кордону  (відео) Ситуація загострюється: мігранти готують спробу силового штурму польського кордону (відео)
14 листопада було зафіксовано 118 спроб незаконного перетину кордону. 39 іноземців ухвалили рішення про виїзд з Польщі. Назагал в листопаді було понад 5 тисяч спроб перетину кордону.
Loading...
Load next