Дуда скликає Радбез через ситуацію на кордоні з Білоруссю

Дуда скликає Радбез через ситуацію на кордоні з Білоруссю

Президент Польщі Анджей Дуда скликає на 10 червня засідання Ради національної безпеки у зв'язку з ситуацією на польсько-білоруському кордоні, а також через скандал із затриманням військових, які здійснили попереджувальні постріли у напрямку групи нелегальних мігрантів.

Про це він повідомив журналістам на брифінгу у Франції, передає Wnp.pl.

У зв’язку з тим, що відбувається останнім часом і в останні місяці, я вирішив скликати Раду національної безпеки. Не хочу цього робити зараз, під час виборчої кампанії, тому що дуже багато емоцій і ситуація справді дуже гаряча. Але в понеділок вибори завершаться, і я хотів би, щоб було скликано Раду нацбезпеки, найімовірніше о 16 годині, ‒ сказав Дуда.

Нагадаємо, У Чорному морі знищили ще один російський корабель - ГУР

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Понад 50 мігрантів знову штурмували кордон Польщі: постраждав прикордонник Понад 50 мігрантів знову штурмували кордон Польщі: постраждав прикордонник
Прикродонника вдарили каменем в обличчя під час штурму кордону.
Ситуація загострюється: мігранти готують спробу силового штурму польського кордону  (відео) Ситуація загострюється: мігранти готують спробу силового штурму польського кордону (відео)
14 листопада було зафіксовано 118 спроб незаконного перетину кордону. 39 іноземців ухвалили рішення про виїзд з Польщі. Назагал в листопаді було понад 5 тисяч спроб перетину кордону.
Loading...
Load next