У Колумбії автобус з людьми впав з кручі, серед загиблих жінка на п'ятому місяці вагітності

У Колумбії автобус з людьми впав з кручі, серед загиблих жінка на п'ятому місяці вагітності
46 людей було врятовано, з них 25 перебувають на лікуванні в медзакладі.

У центральній частині Колумбії туристичний автобус, який перевозив понад 50 людей, вилетів з дороги та впав з висоти. Внаслідок цього загинуло семеро людей, включаючи водія. Про це 27 грудня повідомила газета El Tiempo.

Зазначається, що ДТП сталася на автодорозі, що сполучає столицю Боготу та місто Медельїн. Попередньо причиною автокатастрофи стало те, що водій не впорався з керуванням.

За даними місцевої влади, 46 пасажирів транспортного засобу вдалося врятувати. Понад 30 з них госпіталізовано до лікарень із травмами різного ступеня тяжкості.

За уточненням видання Que Pasa, серед загиблих — жінка на п'ятому місяці вагітності. Серед постраждалих шестеро людей перебувають у критичному стані, ще шестеро — не постраждали. Інші отримали легкі травми.

Наразі невідомо чи серед загиблих та постраждалих перебували українці. 

Нагадаємо, раніше у Кенії автобус з пасажирами впав з моста у річку.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
У Кенії автобус з пасажирами впав з моста у річку: щонайменше 23 людини загинули (фото) У Кенії автобус з пасажирами впав з моста у річку: щонайменше 23 людини загинули (фото)
На момент дорожньо-транспортної пригоди у салоні машини перебували члени хору католицької церкви.
Аварія з рейсовим автобусом на Тернопільщині: двоє з дев'яти травмованих померли у лікарні (фото) Аварія з рейсовим автобусом на Тернопільщині: двоє з дев'яти травмованих померли у лікарні (фото)
Внаслідок ДТП постраждали 9 осіб, серед них – водій маршрутки, яка курсувала з Тернополя до Кременця.
Одна людина загинула: на Дніпропетровщині автобус й автомобіль із пасажирами зіткнулися та спалахнули Одна людина загинула: на Дніпропетровщині автобус й автомобіль із пасажирами зіткнулися та спалахнули
Поліція з’ясовує всі обставини аварії, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.
Loading...
Load next