У Києві на мосту поліцейські врятували одразу двох самогубців (відео)

У Києві на мосту поліцейські врятували одразу двох самогубців (відео)
Один із чоловіків, який намагався вкоротити собі віку сидів за поручнями мосту, а інший самогубця вже встиг стрибнути у воду.

Київським правоохоронцям вдалось врятувати життя двом чоловікам, які намагались стрибнути у річну з Південного мосту. Як повідомили у відділі комунікації столичної поліції, спершу поліцейські зняли одного чоловіка з мосту, а згодом працівники річкової поліції та рятувальники на службовому катері витягнули іншого з води.

Про ймовірні самогубства правоохоронці дізнались від очевидців, які зателефонували на лінію "102". Спершу поліції повідомили про те, що за поручнями мосту сидить чоловік, який погрожує зістрибнути із мосту.

Поки ми з напарником наближалися до чоловіка, який погрожував стрибнути з мосту, колега службовим автомобілем обмежив дорожній рух на проїжджій частині. Оскільки ситуація в будь-який момент могла вийти з-під контролю, ми вирішили, що один із нас вестиме перемовини та заспокоюватиме, а інший спробує схопити за руку та не дати впасти, - розповів командира полку особливого призначення, Олександр Бабчук.

У момент порятунку першого самогубці, до поліцейських звернулись водії, які проїжджали повз. Вони повідомили правоохоронцям, що за декілька метрів з цього ж мосту у воду стрибнув ще один чоловік. 

Ми одразу підійшли до місця орієнтовного падіння та скоординували рятувальників, які на службовому катері врятували 37-річного громадянина з води. Надалі чоловіка передали лікарям швидкої допомоги, які госпіталізували його у стаціонар, - додав командир.

На щастя обидвоє чоловіків живі.  

Читайте також
У Дніпрі поліцейські врятували життя жінці, яка намагалась скоїти самогубство У Дніпрі поліцейські врятували життя жінці, яка намагалась скоїти самогубство
У Дніпрі 55-річна жінка повідомила в поліцію, що збирається стрибнути з Центрального мосту. Жінку вдалось врятувати трьом патрульним, один з них у момент стрибка встиг схопити самогубцю та цим самим врятувати їй життя.
У Києві патрульний врятував дівчину, яка намагалась стрибнути з 25 поверху (відео) У Києві патрульний врятував дівчину, яка намагалась стрибнути з 25 поверху (відео)
В якийсь момент дівчина, раптово, просто на очах у патрульних, вислизнула з огорожі балкону вниз і повисла на руках. Один із патрульних тим часом швидко схопив, затягнув на балкон й таким чином врятував їй життя.
У Києві через спробу самогубства помер 15-річний хлопець, батьки якого стали жертвами COVID (відео) У Києві через спробу самогубства помер 15-річний хлопець, батьки якого стали жертвами COVID (відео)
Учора, у Києві 15-річний підліток Денис Родіков спробував накласти на себе руки, стрибнувши з моста. Батьки неповнолітнього хлопця, Володимир та Діана Родікови померли у березні внаслідок ускладнень від коронавірусу, 13 дітей сім'ї залишились сиротами. В тому числі і 15-річний Денис.
Loading...
Load next