Дорослі розваги: двоє чоловіків підірвали гранату в парку Херсона (відео)

Дорослі розваги: двоє чоловіків підірвали гранату в парку Херсона (відео)
Чоловіки втекли з місця події, рушивши до Миколаєва, проте поліції вдалося затримати їх.

Увечері 16 грудня на спецлінію Ситуаційного центру поліції Херсонщини надійшло повідомлення про те, що в парку обласного центру «Херсонська фортеця» біля офісного приміщення пролунав вибух. Поліцейські встановили, що невідомі зловмисники для скоєння злочину використали гранату. Про це повідомляє Національна поліція Херсонської області.

В ході огляду з’ясували, що вибух відбувся біля двоповерхової будівлі, де на першому поверсі розташований офіс приватного підприємця. Чоловік у цей час перебував у приміщені. Коли пролунав вибух, він одразу натиснув тривожну кнопку охоронної фірми.

Від вибуху ніхто не постраждав, ушкоджень зазнав лише фасад будівлі. За вилученими речовими доказами  встановили, що невідомі зловмисники використали гранату типу «РГД-5». Ми відпрацювали паркову зону, опитали пересічних громадян, відвідувачів та працівників розташованих на територіях парку закладів відпочинку. Також були вивчені записи камер відеоспостереження, - розповів начальник поліції Херсонщини Олександр Прокудін.

Фото: місце злочину / Нацполіція

Поліцейські встановили, що до скоєння злочину можуть бути причетні двоє чоловіків, які пересуваються на автомобілі.

Вирахували їх змогли за допомогою системи відеонагляду «Безпечне місто». Вони вирушили у напрямку Миколаївської області. Врешті, на одній із вулиць Миколаєва правоохоронці заблокували транспортний засіб та затримали підозрюваних.

Фото: Нацполіція

Ними виявилися двоє мешканців Миколаївської області, віком 27 та 30 років. Їм вручили підозри в скоєнні злочинів, передбачених ч. 4 ст. 296 «Хуліганство» та ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» КК України. 

Наразі вирішують питання стосовно запобіжного заходу.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Чоловік сідав у машину: у Дніпрі в автівці трапився вибух гранати (відео) Чоловік сідав у машину: у Дніпрі в автівці трапився вибух гранати (відео)
Наразі місцеві поліцейські встановлюють усі обставини події і вирішуються питання з правовою кваліфікацією вибуху страйкбольної гранати. Внаслідок інциденту постраждав водій автівки, його одразу госпіталізували до лікарні.
У Дніпрі чоловік погрожував підірвати будинок за допомогою гранати (відео) У Дніпрі чоловік погрожував підірвати будинок за допомогою гранати (відео)
У Дніпрі поліція затримала 43-річного чоловіка, який погрожував підірвати будинок за допомогою гранати Ф-1, яку правоохоронці виявили в нього під час огляду.
Вибух гранати у Кривому Розі: постраждали троє поліцейських та ексвійськовий (відео) Вибух гранати у Кривому Розі: постраждали троє поліцейських та ексвійськовий (відео)
Підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк від дев'яти до п'ятнадцяти років або довічне ув'язнення.
Loading...
Load next