У Дніпрі чоловік погрожував підірвати будинок за допомогою гранати (відео)

У Дніпрі чоловік погрожував підірвати будинок за допомогою гранати (відео)
У Дніпрі поліція затримала 43-річного чоловіка, який погрожував підірвати будинок за допомогою гранати Ф-1, яку правоохоронці виявили в нього під час огляду.

Учора, правоохоронці після успішного штурму затримали чоловіка, який погрожував влаштувати вибух або пожежу в одному із житлових будинків Дніпра, повідомляє пресслужба поліції України.

"За словами заявника, чоловік зачинився у квартирі знайомої на першому поверсі по проспекту Героїв міста Дніпро та погрожує підірвати будинок", - йдеться у повідомленні.

На місце події одразу виїхали поліцейські, вибухотехніки та надзвичайники. Зрештою правоохоронцям вдалось затримати 43-річного місцевого жителя, який до цього вже був раніше судимий. Як з’ясувалося, чоловік заховався у балконному підвалі, де його і виявили правоохоронці. Порушника доставили до відділення поліції для з'ясування всіх обставин справи.

Наразі слідчі вирішують питання щодо відкриття кримінального провадження за статтею 263 - незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі.

 

Читайте також
Чоловік сідав у машину: у Дніпрі в автівці трапився вибух гранати (відео) Чоловік сідав у машину: у Дніпрі в автівці трапився вибух гранати (відео)
Наразі місцеві поліцейські встановлюють усі обставини події і вирішуються питання з правовою кваліфікацією вибуху страйкбольної гранати. Внаслідок інциденту постраждав водій автівки, його одразу госпіталізували до лікарні.
Вибух гранати у Кривому Розі: постраждали троє поліцейських та ексвійськовий (відео) Вибух гранати у Кривому Розі: постраждали троє поліцейських та ексвійськовий (відео)
Підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк від дев'яти до п'ятнадцяти років або довічне ув'язнення.
Вибух авто у Дніпрі: в автомобілі був встановлений саморобнний вибуховий пристрій, - ЗМІ (відео) Вибух авто у Дніпрі: в автомобілі був встановлений саморобнний вибуховий пристрій, - ЗМІ (відео)
Наразі справу про ймовірне вбивство двох осіб у Дніпрі розслідує Служба безпеки України. Справу відкрили за статтею про вчинення терористичного акту.
Loading...
Load next