На Хмельниччині внаслідок пожежі загинули два чоловіки

На Хмельниччині внаслідок пожежі загинули два чоловіки
Надзвичайники припускають, що пожежа могла статися внаслідок необережності під час куріння в нетверезому стані.

Вранці 19 грудня до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в селі Рідка Теофіпольської територіальної громади (Хмельниччина) горить житловий будинок. Про це повідомляє ДСНС.

До місця події було направлено вогнеборців 36 Державної пожежно-рятувальної частини та місцевої пожежної команди с. Бережинці.

Надзвичайники, які прибули за вказаною адресою, з’ясували, що осередок загорання знаходиться в житловій кімнаті, в якій під час проведення розвідки бійці ДСНС виявили тіла двох загиблих. Як вдалося встановити пізніше, це 62-річний власник оселі та його 61-річний друг, - йдеться у повідомленні ДСНС.

Спільними зусиллями рятувальників ДСНС та фахівців МПК вже о 07:41 пожежу вдалося локалізувати, а о 07:50 – ліквідувати. Полум’я встигло знищити 80 кв. м оселі. 

За попередньою версією фахівців, причиною пожежі могла стати необережність під час паління в нетверезому стані. Встановлення остаточних обставин події наразі триває.

Пам'ятайте! Лише виконання елементарних правил пожежної та власної безпеки зможе зберегти ваше життя та майно від вогню, - нагадують у ДСНС.

 Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
В житловому будинку Києва сталася пожежа (фото) В житловому будинку Києва сталася пожежа (фото)
Під час ліквідації пожежі у квартирі на безпечну відстань було виведено 30 осіб.
Знайшли тіла двох людей: у житловому будинку Білої Церкви сталася пожежа (фото) Знайшли тіла двох людей: у житловому будинку Білої Церкви сталася пожежа (фото)
Причина виникнення пожежі встановлюється.
У Київській області внаслідок пожежі загинув 13-річний хлопчик У Київській області внаслідок пожежі загинув 13-річний хлопчик
У Київській області в місті Сквира, в ніч на 5 червня у двоповерхового будинку трапилась смертельна пожежа. Унаслідок загоряння загула 13-річна дитина.
Loading...
Load next