Чоловік напідпитку погрожував підірвати міст у Кременчузі - його затримали

Чоловік напідпитку погрожував підірвати міст у Кременчузі - його затримали
Раніше чоловік вже потрапляв у поле зору правоохоронців за аналогічні правопорушення.

Учора, 18 грудня, на лінію «102» поліції Полтавщини надійшло повідомлення від невідомого про намір підірвати Крюківський міст у Кременчуці. Про це повідомляє Поліція Полтавщини.

На щастя, загроза вибуху не підтвердилася. Однак дії «автора» дзвінка, яким виявився житель Кременчука, 1983 року народження, отримали відповідну правову оцінку.

Протягом години ми встановили місце перебування особи, яка телефонувала за номером 102. За місцем її проживання були проведені першочергові слідчі дії та вилучений мобільний телефон, з якого до поліції надійшов дзвінок про замінування. На момент прибуття поліцейських, він перебував у стані сп’яніння, — розповів Андрій Власенко, тимчасовий виконувач обов’язків начальника  Кременчуцького районного управління поліції.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України.

Чоловіку загрожує від 2 до 6 років позбавлення волі.

Нагадаємо, вчора двоє чоловіків підірвали гранату в парку Херсона. Їх затримали.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Вирізав серце й підпалив: вибух у багатоповерхівці на Київщині був спробою приховати вбивство (фото) Вирізав серце й підпалив: вибух у багатоповерхівці на Київщині був спробою приховати вбивство (фото)
Ймовірною причиною пожежі у житловому будинку у Білогородці, що на Київщині була спроба приховати жорстоке вбивство. Вбитому чоловікові вирізали серце і частину легень.
Вибух у горах Карпат: причиною загибелі туристів міг стати снаряд часів Першої світової (відео) Вибух у горах Карпат: причиною загибелі туристів міг стати снаряд часів Першої світової (відео)
Повідомлення про вибух у горах в Карпатах до поліції надійшло від мешканки Івано-Франківщини, яка розповіла, що її чоловік став свідком події. Виявилось, що загалом серед постраждалих було 12 людей, серед яких двоє дітей віком 2 та 5 років - діти під час вибуху не постраждали.
У Дніпрі вибухнув автомобіль: ЗМІ  пишуть про замовне вбивство (відео) У Дніпрі вибухнув автомобіль: ЗМІ пишуть про замовне вбивство (відео)
У результаті вибуху загинули двоє людей, що знаходилися всередині автомобіля. На місці події працює слідчо-оперативна група, вибухотехніки, експерти криміналістичної лабораторії.
Loading...
Load next