На Черкащині 12-річна дівчинка втекла з дому через погані оцінки

На Черкащині 12-річна дівчинка втекла з дому через погані оцінки
Поліція розшукала дівчинку. Вона заявила, що боялася реакції батьків на негативні оцінки, які вона отримала в школі.

Корсунь-Шевченківські поліцейські знайшли школярку, яка не повернулася з уроків додому. Дівчинці всього 12 років. Вона написала батькам записку, що не повернеться додому, а все через те, що отримала погані оцінки. Про це повідомляє Національна поліція Черкаської області.

24 грудня до поліцейських міста Корсунь-Шевченківський звернулася схвильована жінка. Вона повідомила, що знайшла вдома записку від доньки. У ній дівчинка написала, що не повернеться додому. Причина втечі — погані оцінки в табелі.

Малолітня боялася, що за неуспішність її покарають рідні. Мати розказала, що бачила доньку востаннє о восьмій годині ранку. Каже, дівчина пішла до школи, а після уроків не повернулася додому. ЇЇ телефон був вимкнений. Де донька, жінка не знала та дуже хвилювалася аби з нею нічого не трапилося, - йдеться в повідомленні поліції.

Правоохоронці одразу почали пошуки. За адресою виклику виїхала слідчо-оперативна група, поліцейські групи реагування патрульної поліції, майже весь особовий склад Корсунь-Шевченківського відділку поліції та кінолог зі службовою собакою.

Працівники поліції насамперед пішли до навчального закладу, аби поспілкуватися з вчителями та однокласниками.

Спільна оперативна робота правоохоронців дала результат. Майже за годину 12-річну дівчинку знайшли. Вона була в однієї з подружок. На щастя, нічого поганого з малолітньою не сталося.

У поліції зазначають, що з батьками провели профілактичну бесіду та роз'яснили до чого призводять подібні вчинки, і чому важливо не карати дітей за погані оцінки.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
У Києві поліцейські затримали зловмисника, який втік з-під варти Ірпінського суду (фото) У Києві поліцейські затримали зловмисника, який втік з-під варти Ірпінського суду (фото)
У Києві спіймали небезпечного злочинця, який втік із зали суду в Ірпені. Афраса Мемедсоя судили за вчинення розбою, а тепер судитимуть ще й за втечу.
"Прошу вибачення, вбивати не хотіла": дівчину, яка стріляла з арбалета у полтавській школі відправили у СІЗО (відео) "Прошу вибачення, вбивати не хотіла": дівчину, яка стріляла з арбалета у полтавській школі відправили у СІЗО (відео)
Під час засідання суду 19-річна нападниця запевнила, що не мала на меті вбивати педагогів та не хотіла завдати моральних страждань учням, які стали свідками її дій.
Постраждало п'ятеро людей: двоє чоловіків у Запоріжжі влаштували стрілянину (відео) Постраждало п'ятеро людей: двоє чоловіків у Запоріжжі влаштували стрілянину (відео)
Зловмисники, які влаштували стрілянину посеред вулиці намагалися втекти на власному автомобілі, але були затримані правоохоронцями.
Loading...
Load next