"Руками, ногами та дерев'яною палицею": на Черкащині 16-річна дівчина забила до смерті вітчима своєї подруги (фото)

"Руками, ногами та дерев'яною палицею": на Черкащині 16-річна дівчина забила до смерті вітчима своєї подруги (фото)
16-річній дівчині інкримінують умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого.

У селі Нове Місто Уманського району, що на Черкащині 16-річна дівчина до смерті побила 43-річного вітчима своєї подруги. Про це повідомляє пресслужба Поліції Черкаської області.

Зазначається, що інцидент стався ще 15 грудня, чоловіка знайшли мертвим у його власному дворі. 

16-річна дівчина била 43-річного чоловіка руками, ногами та дерев'яною палицею. Тілесні ушкодження виявилися не сумісні з життям, чоловік помер. Слідчі повідомили неповнолітній про підозру у вчиненні злочину, — йдеться в повідомленні.

Фото: Національна поліція Черкаської області

Варто зауважити, що на місце злочину прибули поліцейські реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група та дільничні офіцери поліції. За даними судово-медичної експертизи, смерть чоловіка настала внаслідок нанесених тяжких тілесних ушкоджень.

16-річна дівчина прийшла в гості та у неї виник конфлікт з вітчимом подруги. Вона била дорослого чоловіка руками, ногами й дерев'яною палицею. Завдані тілесні ушкодження призвели до смерті потерпілого. У скоєному правопорушниця зізналася, — повідомляє пресслужба.

Фото: Національна поліція Черкаської області
Фото: Національна поліція Черкаської області

За інформацією правоохоронців, слідчі, за процесуального керівництва прокуратури оголосили дівчині про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Досудове розслідування триває.

Раніше повідомлялось, що поліцейські Тернопільщини взяли під варту чоловіка, який вбив свою дружину.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Підозрюваного у вбивстві військовослужбовця знайшли мертвим на Миколаївщині Підозрюваного у вбивстві військовослужбовця знайшли мертвим на Миколаївщині
На Миколаївщині поблизу Очакова знайшли тіло військовослужбовця, якого підозрюють у вбивстві іншого військового, якого застрелили зранку 23 квітня.
На Полтавщині після гулянки знайшли мертвою 17-річну дівчину На Полтавщині після гулянки знайшли мертвою 17-річну дівчину
У селі Бреусівка, що на Полтавщині на узбіччі біля дороги знайшли тіло 17-річної дівчини. Виявилося, що напередодні дівчина випивала зі своїми друзями, однак додому вона вже не повернулась.
У Харкові поліція затримала підозрюваного у жорстокому вбивстві молодої пари У Харкові поліція затримала підозрюваного у жорстокому вбивстві молодої пари
Харківська поліція затримала підозрюваного у жорстокому вбивстві двох молодих людей - 24-річної жінки та 29-річного чоловіка. Їх, 2 травня знайшли мертвими у квартирі на вулиці Дружби Народів у Харкові.
Loading...
Load next