"Тіла були зв’язані мотузками": військові у М'янмі знищили ціле село, серед загиблих жінки та діти (фото)

"Тіла були зв’язані мотузками": військові у М'янмі знищили ціле село, серед загиблих жінки та діти (фото)
Військова хунта захопила владу у М'янмі в лютому 2021 року, скинувши демократично обрану владу.

Жахлива подія сталася у М'янмі, де військові здійснили переворот та захопили владу. Солдати напали на поселення та вбили більше ніж 30 людей. Про це повідомляє Associated Press.

Зазначається, що серед загиблих — жінки та діти. Після вбивства силовики спалили будинки, автомобілі та тіла.

За інформацією американських журналістів, про цю подію стало відомо від свідків. Військові атакували мирне село Мо Со у провінції Кайя та вбили понад 30 людей, серед яких жінки та діти.

Фото: Associated Press

За припущеннями видання, силовики хотіли приховати злочин, спаливши тіла та автомобілі. Загиблими ж були біженці, які ховалися у селі від бойових дій між армією та повстанцями.

Тіла були зв’язані мотузками перед тим, як їх підпалили, — сказав один зі свідків на умовах анонімності.

Фото: Associated Press

Він зазначив, що всі ті люди не були членами якихось загонів чи ополчень, а простими селянами.

Нагадаємо, раніше два потужні вибухи пролунали у Кабулі.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

 

Читайте також
"Ліквідували цього дядю": на Донбасі п‘яний бойовик застрелив семеро людей "Ліквідували цього дядю": на Донбасі п‘яний бойовик застрелив семеро людей
Для того аби уникнути відповідальності за скоєне, окупанта Данила Цуприка звільнили "заднім числом" 9 серпня, проте застрелили його учора, 13 серпня.
На Донбасі загинув український військовий: у чоловіка залишилось четверо дітей На Донбасі загинув український військовий: у чоловіка залишилось четверо дітей
Внаслідок обстрілів російськими бойовиками по позиціях українських військових, загинув заступник начальника тилу логістики 93 ОМБр Холодний Яр.
Розслідують як "умисне вбивство": деталі смерті брата мера Кривого Рогу Павлова (відео) Розслідують як "умисне вбивство": деталі смерті брата мера Кривого Рогу Павлова (відео)
У Кривому Розі виявили тіло Андрія Павлова, рідного брата покійного мера міста Костянтина Павлова, у його власній квартирі.
Loading...
Load next