Сильне алкогольне сп'яніння: у Польщі у новорічну ніч вбили українця

Сильне алкогольне сп'яніння: у Польщі у новорічну ніч вбили українця
Поліція затримала 12 осіб.

У Польщі у новорічну ніч на вулиці виявили тіло вбитого українця. Поліція вже затримала 12 осіб. Про це пише Wiadomości.

Зазначається, що 1 січня о 4:00 тіло загиблого із травмою голови виявили перехожі на вулиці. Вони одразу викликали поліцію.

За попередніми даними, чоловіка вбили. 47-річний українець святкував Новий рік у компанії земляків та іноземців. Правоохоронці вважають, що вони можуть бути причетні до вбивства.

Варто додати, що було затримано 12 осіб. Усі вони громадяни України, Білорусі та Індонезії. Через сильне алкогольне сп’яніння вони не змогли дати свідчення поліції.

Обставини смерті наразі встановлюються.

Нагадаємо, раніше у Польщі поліція затримала українця, який перевозив нелегальних мігрантів.

Карина Бовсуновськаpravdatutnews.com

Читайте також
Били, душили та травили газом: у Польщі після жорстокого побиття поліцейськими помер 25-річний українець (фото) Били, душили та травили газом: у Польщі після жорстокого побиття поліцейськими помер 25-річний українець (фото)
Дані відеомоніторингу свідчать: польські поліцейські після затримання застосували до чоловіка неадекватну до ситуації фізичну силу, в результаті чого він помер. Вони били його кийками та ногами, закували у наручники й пускали в обличчя перцевий газ.
На Херсонщині школяр заживо спалив чоловіка: підозрюваного підлітка затримала поліція На Херсонщині школяр заживо спалив чоловіка: підозрюваного підлітка затримала поліція
У поліції встановили, що потерпілий – це 41-річний місцевий мешканець, який зловживав алкоголем. Зокрема, до скоєння підпалу одягу потерпілого може бути причетний 14-річний підліток.
Розслідують як "умисне вбивство": деталі смерті брата мера Кривого Рогу Павлова (відео) Розслідують як "умисне вбивство": деталі смерті брата мера Кривого Рогу Павлова (відео)
У Кривому Розі виявили тіло Андрія Павлова, рідного брата покійного мера міста Костянтина Павлова, у його власній квартирі.
Loading...
Load next