У Львові на залізничному вокзалі сталася пожежа у пасажирському поїзді

У Львові на залізничному вокзалі сталася пожежа у пасажирському поїзді
Внаслідок пожежі вогонь знищив електрощитову та службове приміщення провідників площею 4 м2.

Сьогодні вранці на головному залізничному вокзалі Львова сталася пожежа у вагоні пасажирського потяга. Його одразу ж відігнали за межі вокзалу та відчепили від поїзда. Про це повідомили у ДСНС Львівської області.

До Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на пл. Двірцева 1, на ст. Львів Головного залізничного вокзалу. Пожежа виникла в пасажирському вагоні поїзда сполученням «Київ-Ужгород». До місця виклику виїхали рятувальники 1-ої та 2-ої державних пожежно-рятувальних частин м.Львова та оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС України у Львівській області, — йдеться в повідомленні.

Зазначається, що пожежа почалася у приміщенні, де перебувають провідники. На час займання, крім провідника, у цьому вагоні перебував один пасажир, якого провідник вивів на перон. Вагон пасажирського поїзда відігнали за межі вокзалу та відчепили. До приїзду рятувальників провідник намагався загасити займання вогнегасником.

Вогнеборці включились у спеціальні апарати захисту органів дихання та зору і приступили до проведення робіт з ліквідації займання. О 05:00 пожежу локалізовано та о 05:03 ліквідовано в складі 2-х ланок газодимозахисної служби. Внаслідок пожежі вогонь знищив електрощитову та службове приміщення провідників на площі 4 кв.м. До ліквідації пожежі залучалось 22 чоловіки особового складу та 3 одиниці спецтехніки. Внаслідок займання ніхто не постраждав, — повідомляє пресслужба. 

Причину виникнення займання встановлюють правоохоронні органи.

Нагадаємо, раніше в багатоквартирному будинку у Львові стався вибух.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

 

Читайте також
У Львові медичний вертоліт врятував життя ще одній пацієнтці (відео) У Львові медичний вертоліт врятував життя ще одній пацієнтці (відео)
Сьогодні, 19 квітня, вертоліт ЄС-145 Єврокоптер врятував життя 46-річній жінці з міста Турка, швидко доправивши хвору до Львівської міської клінічної лікарні швидкої допомоги.
Від початку літа в Україні у водоймах потонуло майже 200 українців Від початку літа в Україні у водоймах потонуло майже 200 українців
Найчастішою причиною нещасних випадків у водоймах стає недотримання правил безпечної поведінки - купання у необладнаних для цього місцях і перебування у водоймах в нетверезому стані, яким інколи нехтують дорослі українці.
Loading...
Load next