За секунду до загибелі: у Рівному залізничник врятував хлопця від наїзду потяга (відео)

За секунду до загибелі: у Рівному залізничник врятував хлопця від наїзду потяга (відео)
Рівненський залізничник врятував життя чоловіку у навушниках, який у навушниках не чув, що їде потяг та ледве не ступив під потяг.

У Рівному на залізничному переїзді працівник залізниці відштовхнув перехожого в навушниках від смертельного наїзду потяга. Урятований пішохід після всього просто пішов у своїх справах,  а його рятівник не вважає, що зробив щось особливе. Відео порятунку хлопця опублікував у мережі Рома Колядюк.

На кадрах видно, як на залізничному переїзді на вулиці Пересопницькій у Рівному закритий шлагбаумом і горить червоний сигнал світлофора. На переїзді скупчилися автівки, чекаючи поки проїде потяг. Натомість один із перехожих, у вухах якого були навушники, став біля самої колії і намагався перейти її. 

Залізничник за декілька секунд до появи потяга, який їхав на чималій швидкості, виривав у нього з вух навушники й відштовхнув якомога далі від залізничної колії. Цим самим врятував життя юнаку.

Залізничник фактично виконав свої обов'язки. Спрацював професійно в частині забезпечення і гарантування безпеки руху на залізничному переїзді. Його вчинок – це добрий приклад того, як слід діяти в такій ситуації. При цьому, звичайно, нагадаю, що залізниця є зоною підвищеної небезпеки. І дотримання правил безпеки – це обов'язкова умова для будь-кого з учасників руху, як автотранспорту, так і пішоходів, - розповів "Суспільному" керівник пресцентру регіональної філії "Львівська залізниця" Андрій Везденко.

Читайте також
Новий скандал в "Укрзалізниці": компанія продала пасажирам квитки у неіснуючі вагони (відео) Новий скандал в "Укрзалізниці": компанія продала пасажирам квитки у неіснуючі вагони (відео)
Провідники потягу нічого не знали про обставини та причини відсутності декількох вагонів. Пасажир припустив, що їх можуть ще зробити винними у цій ситуації.
У поїзді "Укрзалізниці" зламану лампу приклеїли до стелі медичним пластиром (фото) У поїзді "Укрзалізниці" зламану лампу приклеїли до стелі медичним пластиром (фото)
В одному з вагонів "Укрзалізниці" лампу не прикрутили до стелі, а приклеїли за допомогою медичного пластиру. При цьому лампа справно працює.
У смертельній аварії на Рівненщині загинула сім'я та тримісячна дитина (відео) У смертельній аварії на Рівненщині загинула сім'я та тримісячна дитина (відео)
Аварія трапилась на автодорозі "Київ-Чоп" у селі Колоденка, що у Рівненській області. За інформацією поліції, винуватцем ДТП є водій легковика, який виїхав на зустрічну смугу, де здійснив зіткнення із мікроавтобусом.
Loading...
Load next