В багатоквартирному будинку у Львові стався вибух: є постраждалі (відео)

В багатоквартирному будинку у Львові стався вибух: є постраждалі (відео)
Зараз на місці працюють фахівці. Обставини події з’ясовують.

У житловому будинку на вул. Замарстинівській, 28 у Львові стався вибух газу. На місці події працюють підрозділ ДСНС, газова служба, медики та патрульні. Попередньо є інформація про трьох постраждалих, які надихалися димом, пише ZAХID.NET.

Фото: Суспільне

Рух вулицею Замарстинівською поблизу будинку №28 перекритий. В одній із квартир пролунав вибух, – повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львова.

За попередніми висновками, стався вибух газу, повідомили у ДСНС. Рятувальники проводять евакуацію людей з верхніх поверхів, а також ліквідовують горіння.

Фото: ДСНС

"Варта 1" повідомляє, що зараз тимчасово не курсує електротранспорт, а тому водіїв скеровують на вулицю Богдана Хмельницького, Татарську, Замарстинівську. Ще один маршрут — на вулицю Під Дубом. 

Новина може доповнюватися.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Внаслідок пожежі у Львові загинуло двоє людей (фото) Внаслідок пожежі у Львові загинуло двоє людей (фото)
Чоловіка та жінку знайшли непритомними у власній квартирі. Їм проводили необхідні реанімаційні заходи, проте врятувати їх не вдалось.
Хмари чорного диму: у Львові трапилась масштабна пожежа Хмари чорного диму: у Львові трапилась масштабна пожежа
Жителі Львова помітили величезні хмари чорного диму на Сихові у районі заводу "Іскра". Пожежникам вдалось ліквідувати займання.
У Львові через пожежу в багатоповерхівці довелось евакуювати майже 100 мешканців (фото) У Львові через пожежу в багатоповерхівці довелось евакуювати майже 100 мешканців (фото)
На вулиці Виговського 1, що у Залізничному районі Львова трапилась масштабна пожежа, через яку довелось евакуювати з житлового десятиповерхового будинку близько 100 мешканців.
Loading...
Load next