У Дніпрі чоловік погрожував дистанційно підірвати Раду

У Дніпрі чоловік погрожував дистанційно підірвати Раду
Напередодні він заявив, що в будівлі Верховної ради закладена вибухівка, яку він має намір підірвати дистанційно.

Телефонний дзвінок від 49-річного жителя Дніпра на лінію 102 надійшов 25 грудня близько 14:00. Повідомляє пресслужба поліції Дніпропетровської області.

Чоловіка затримали. Він перебував за місцем проживання і мав при собі мобільний телефон, з якого повідомив про бомбу.

Зловмиснику вручили повідомлення про підозру за умисно неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення або пошкодження об'єктів власності, - йдеться у повідомленні поліції.

Йому загрожує до восьми років позбавлення волі. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Вимагав мільйон доларів і гелікоптер: у Запоріжжі п'яний чоловік погрожував підірвати ТЦ (фото) Вимагав мільйон доларів і гелікоптер: у Запоріжжі п'яний чоловік погрожував підірвати ТЦ (фото)
У Запоріжжі п'яний молодик погрожував підірвати торговий центр, у випадку якщо йому не дадуть мільйон доларів та гелікоптер. Під час переговорів чоловік знизив свої вимоги та суму до 15 тисяч доларів.
У Києві замінували будівлю Верховної Ради: поліція шукає вибухівку (відео) У Києві замінували будівлю Верховної Ради: поліція шукає вибухівку (відео)
Київська поліція повідомила про мінування Верховної Ради, наразі правоохоронці перевіряють будівлю на наявність вибухівки.
Третій день поспіль у 12 областях мінують школи й торгові центри Третій день поспіль у 12 областях мінують школи й торгові центри
Системні анонімні дзвінки, пошуки вибухівки та паніка у людей - у такій реальності живуть міста України останніми днями.
Loading...
Load next