Третій день поспіль у 12 областях мінують школи й торгові центри

Третій день поспіль у 12 областях мінують школи й торгові центри
Системні анонімні дзвінки, пошуки вибухівки та паніка у людей - у такій реальності живуть міста України останніми днями.

До поліції третю добу поспіль надходять виклики про хибне "мінування" торгово-розважальних центрів та шкіл у різних містах України. Повідомляють місцеві управління Нацполіції.

Зранку о 9:16 на електронну пошту поліції Хмельницького надійшло повідомлення про закладену "вибухівку" в школі №6. Через інцидент евакуювали 680 людей.

Поліцейські в результаті перевірки приміщення школи та прилеглих територій не виявили вибухівку.

У Бердянську в Запорізькій області о 8:50 також надійшов емейл про "мінування" 16 шкіл міста, через що евакуювали учнів та педагогів.

Згодом стало відомо про мінування шкіл у двох районах Кривого Рогу. Місцеві журналісти дізналися, що вчителі просили батьків залишити дітей удома, адже в школах працювали вибухотехніки.

Також у різний час поліцейські отримали повідомлення про "вибухівку" в усіх школах Харкова. У більшості з них евакуювали учнів та вчителів.

Анонімні емейли про "замінування" торговельно-розважальних центрів надійшли поліції в Херсоні, Черкасах, Одесі, Житомирі, Кропивницькому, Полтаві, Вінниці, Миколаєві та Луганській області. Усюди поліцейські проводили евакуацію відвідувачів та персоналу для проведення перевірки.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Лоукостер Wizz Air запустить з чотирьох міст України 26 нових авіарейсів Лоукостер Wizz Air запустить з чотирьох міст України 26 нових авіарейсів
Також представники лоукостера додали, що планують розмістити в Україні додатково ще 7 своїх літаків, збільшивши їх загальну кількість з чотирьох до одинадцяти.
Найпопулярніші паролів в Україні та світі: рейтинг Найпопулярніші паролів в Україні та світі: рейтинг
Компанія NordPass, яка займається питаннями безпеки в інтернеті, опублікувала звіт про найпопулярніші паролі, якими користувачі захищають свої облікові записи.
Зміна в розкладі руху поїздів харківського напрямку Зміна в розкладі руху поїздів харківського напрямку
Для виконання планових ремонтних робіт по станції Люботин АТ «Укрзалізниця» тимчасово змінює розклад поїздів харківського напрямку на період з 15 по 20 грудня.
Loading...
Load next