Спроба втечі й постріл: в Одеському СІЗО

Спроба втечі й постріл: в Одеському СІЗО
Арештованого чоловіка після "вибрику" поранив постовий.

Арештант, який намагався втекти з Одеського слідчого ізолятора, отримав вогнепальне поранення. Про спробу втечі із СІЗО повідомила Поліція Одеської області.

Близько сьомої години ранку черговий повідомив постовому про правопорушника, який біг до стін слідчого ізолятора. Виявивши втікача, працівник внутрішньої служби попередив про застосування вогнепальної зброї у рамках закону України «Про Національну поліцію» та поцілив у повітря, проте чоловік на законні вимоги не реагував. Тоді постовий здійснив постріл у бік зловмисника, поранивши його у ногу.

Правопорушнику викликали «швидку», його доставлено до лікарні.

За фактом замаху на втечу з-під варти розпочате досудове розслідування, зараз встановлюються всі обставини події. Правопорушнику загрожує від трьох до п’яти років позбавлення волі.

Також розпочате службове розслідування, у рамках якого буде надана правова оцінка діям постового. 

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
В Одесі п'яний водій втікаючи від поліцейський протаранив дев'ять автівок В Одесі п'яний водій втікаючи від поліцейський протаранив дев'ять автівок
У стані алкогольного сп'яніння чоловік влаштував перегони із поліцейськими та водночас пошкодив дев'ять автівок. Згодом одеські патрульні затримали п'яного водія, який керував авто без посвідчення й намагався від них втекти.
"Цілив у дичину": на Одещині під час полювання чоловік застрелив свого приятеля (фото) "Цілив у дичину": на Одещині під час полювання чоловік застрелив свого приятеля (фото)
За трагічний випадок на полюванні чоловікові загрожує від трьох до п’яти років обмеження або позбавлення волі за вбивство, вчинене з необережності.
"Світить до п’яти років ув’язнення": в Одесі затримали чоловіка з комуністичною символікою "Світить до п’яти років ув’язнення": в Одесі затримали чоловіка з комуністичною символікою
Одеські поліцейські затримали чоловіка в одязі із зображенням комуністичної символіки. Через свої дії чоловіку загрожує кримінальна відповідальність.
Loading...
Load next