В Одесі п'яний водій втікаючи від поліцейський протаранив дев'ять автівок

В Одесі п'яний водій втікаючи від поліцейський протаранив дев'ять автівок
У стані алкогольного сп'яніння чоловік влаштував перегони із поліцейськими та водночас пошкодив дев'ять автівок. Згодом одеські патрульні затримали п'яного водія, який керував авто без посвідчення й намагався від них втекти.

Під час переслідування, на вулиці Академіка Бочарова в Одесі водій-втікач здійснив зіткнення з 9 автівками, які були припарковані на краю дороги. В результаті останнього зіткнення, авто порушника пошкодилось настільки, що вже не могло їхати далі, повідомляє пресслужба поліції Одещини.

"Сьогодні вночі увагу інспекторів привернув автомобіль Toyota, який порушив правила дорожнього руху на вулиці Семена Палія. За допомогою гучномовця та спеціальних сигналів патрульні вимагали зупинити транспортний засіб, проте водій збільшив швидкість та намагався втекти", - йдеться у повідомленні.

Через деякий час патрульним все ж таки вдалось "спіймати" водія-втікача в якого виявили ознаки алкогольного сп'яніння - прилад Drager показав результат 1,23 проміле вмісту алкоголю в крові. Окрім цього поліцейські виявили, що порушник ніколи не отримував водійське посвідчення та їздив без прав.

Зокрема на водія правоохоронці склали чотири адміністративні матеріали: за статтею 130 - Керування транспортним засобом в стані сп'яніння, статтею 122-2 - Невиконання водіями вимог про зупинку, статтею 124 - Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів та за статтею 126 - Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом.

Читайте також
Поліція Одеси спіймала п'яного "слугу народу" Васильківського за кермом - ЗМІ (фото) Поліція Одеси спіймала п'яного "слугу народу" Васильківського за кермом - ЗМІ (фото)
У чоловіка була порушена координація рухів, а зіниці не реагували на світло. Він також відмовився проходити тест на тверезість.
У Миколаєві водій за одну добу скоїв 18 ДТП і тікав від правоохоронців (фото) У Миколаєві водій за одну добу скоїв 18 ДТП і тікав від правоохоронців (фото)
Неадекватний водій намагався втекти від миколаївських правоохоронців після скоєння 18 ДТП. Він не зміг пояснити патрульним свої дії, а також відмовився від перевірки на наркотики в організмі.
Смертельна ДТП: поблизу Бердянська п'яний водій зіштовхнувся з мікроавтобусом (відео) Смертельна ДТП: поблизу Бердянська п'яний водій зіштовхнувся з мікроавтобусом (відео)
У Запорізькій області внаслідок зіткнення автомобіля та маршрутки загинула жінка, ще шестеро людей постраждали. За результатами медичної експертизи, водій який є винуватцем ДТП знаходився в стані алкогольного сп’яніння.
Loading...
Load next