Стріляли по ногах та підпалили машину: у Кривому Розі невідомі напали на чоловіка

Стріляли по ногах та підпалили машину: у Кривому Розі невідомі напали на чоловіка
Потерпілому знадобилася допомога медиків.

Поліції Кривого Рогу надійшло повідомлення про зухвалий напад на чоловіка. Спочатку невідомі стріляли в нього, а потім підпалили його машину. Про це повідомляє reporter.ua.

Зазначається, що потерпілому знадобилася допомога медиків. Цей інцидент стався ввечері 25 грудня на вулиці Муромська. Пізніше про це розповіли журналістам анонімні джерела. Заявниця повідомила, що невідомі чоловіки стріляли місцевому мешканцю по ногах, а потім підпалили його автомобіль.

Потерпілий у кареті швидкої допомоги. Фото: reporter.ua

В даний час невідомо, чи знав постраждалий зловмисників. 

Коли копи прибули на місце злочину, виявили пораненого чоловіка, який повідомив про те, що у дворі його будинку до нього підбігли двоє чоловіків у масках і зробили кілька пострілів по ногах. Батько потерпілого вибіг на звуки стрілянини та виявив пораненого сина. Чоловік заніс потерпілого до будинку, а потім побачив у вікно, як зловмисники розбили скло у припаркованому автомобілі «Сіат» та закинули у салон невідомий предмет — пролунав вибух, після чого авто спалахнуло. Проте його швидко погасили.

Після скоєного невідомі втекли з місця злочину. Потерпілого госпіталізували із травмами ніг.

Через деякий час вдалося встановити особу одного з нападників — його затримали та доставили до відділення поліції. Розпочато розслідування.

Слід зазначити, що дії зловмисників можуть кваліфікувати як замах чи скоєне порушення 2 статей Кримінального кодексу. А саме, стаття про умисне тілесне ушкодження середньої тяжкості, яка передбачає до 3 років ув'язнення. Також можуть розслідувати справу як знищення чи пошкодження майна шляхом підпалу — від 3 до 10 років в'язниці.

Нагадаємо, раніше на центральному ринку Харкова відбулася стрілянина.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
У Норвегії чоловік відкрив стрілянину з лука: загинуло 5 людей (фото) У Норвегії чоловік відкрив стрілянину з лука: загинуло 5 людей (фото)
У поліції розповіли, що чоловік відкрив стрілянину з лука просто по інших громадянах. Через його дії поранення отримали люди.
Українок, які постраждали у ДТП в Польщі виписали з лікарень Українок, які постраждали у ДТП в Польщі виписали з лікарень
У Польщі з лікарень уже виписали всіх українців, які постраждали у двох автомобільних аваріях, що трапились 6 та 22 березня.
Служба, яка повинна рятувати: під Києвом поліцейський спричинив ДТП, загинули дві людини Служба, яка повинна рятувати: під Києвом поліцейський спричинив ДТП, загинули дві людини
Правоохоронці Київщини встановлюють обставини ДТП, яка трапилась за участі працівника поліції.
Loading...
Load next