У Миколаєві сталася аварія на електропідстанціях

У Миколаєві сталася аварія на електропідстанціях
У вівторок, 28 грудня, у Миколаєві через аварію на підстанціях сталося відключення електроенергії в мікрорайонах міста.

Як повідомляє Миколаївобленерго, без світла залишилося шість мікрорайонів. Повідомляє "Новости N".

У місті електропостачання вже частково відновлено. До відновлення електропостачання залучено бригади обленерго.

Повідомляється, що о 3:59 трапилася аварія на підстанції «Овочева», через що без світла залишилися мікрорайон Казарського, Старий Водопій. 

О 4:53 аналогічна ситуація сталася на підстанціях «Тернівка», «Ракетне Урочище», «Матвіївка» та «Соляні». Споживачі електроенергії в однойменних мікрорайонах також опинилися без світла. 

О 7:12 стався збій у роботі підстанції «Ліски», «Піски» та «Сухий Фонтан». Ця аварія залишила без світла Намив, Ліски та центр міста. Станом на 8 ранку електропостачання частково відновлено.

Через відсутність електрики в деяких мікорайонах немає опалення, а в мікрорайоні Північний немає води – відключилися насоси підкачування і в котельнях.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Стали відомі деталі про сім'ю, яка загинула внаслідок аварії на Рівненщині (фото) Стали відомі деталі про сім'ю, яка загинула внаслідок аварії на Рівненщині (фото)
Подружжя разом із тримісячним сином їхало на кладовище, однак внаслідок зіткнення із мікроавтобусом сім'я померла - батько та син на місці події, а мати у лікарні через декілька годин після ДТП.
У смертельній аварії на Рівненщині загинула сім'я та тримісячна дитина (відео) У смертельній аварії на Рівненщині загинула сім'я та тримісячна дитина (відео)
Аварія трапилась на автодорозі "Київ-Чоп" у селі Колоденка, що у Рівненській області. За інформацією поліції, винуватцем ДТП є водій легковика, який виїхав на зустрічну смугу, де здійснив зіткнення із мікроавтобусом.
Українок, які постраждали у ДТП в Польщі виписали з лікарень Українок, які постраждали у ДТП в Польщі виписали з лікарень
У Польщі з лікарень уже виписали всіх українців, які постраждали у двох автомобільних аваріях, що трапились 6 та 22 березня.
Loading...
Load next