У Миколаєві водій за одну добу скоїв 18 ДТП і тікав від правоохоронців (фото)

У Миколаєві водій за одну добу скоїв 18 ДТП і тікав від правоохоронців (фото)
Неадекватний водій намагався втекти від миколаївських правоохоронців після скоєння 18 ДТП. Він не зміг пояснити патрульним свої дії, а також відмовився від перевірки на наркотики в організмі.

Зупинити правопорушника вдалося лише шляхом блокування його автівки в селі Галицинове, що у Миколаївській області. Інформація про неадекватні дії на дорозі водія автомобіля марки "Ford" почала надходити патрульним приблизно о 13: 00, повідомляє пресслужба місцевої поліції.

Водій на великій швидкості їздив вулицями міста і створював аварійні ситуації з іншими автомобілями. Загалом за добу чоловік скоїв 18 дорожньо-транспортних пригод.

Водій на вимоги про зупинку не реагував, тож інспектори розпочали переслідування. Зупинити правопорушника вдалося лише шляхом блокування в селі Галицинове, що у Вітовському районі міста. Після зупинки водій вискочив з авто та почав тікати, - повідомили у миколаївській поліції.

 Однак, спроба втечі не вдалась. Правоохоронці затримали неадекватного 36-річного водія. 

Патрульні зазначили, що у водія-втікача були очевидні ознаки наркотичного сп’яніння, проте проходити огляд у встановленому законом порядку чоловік категорично відмовився. Зокрема, на водія велику кількість адміністративних матеріалів, а саме:

  • 18 протоколів за статтею 124 - Порушення ПДР, що призвело до ДТП.
  • 18 протоколів за статтею 122–4 - Залишення місця ДТП.
  • протокол за частиною 1 статті 130 - Відмова від проходження огляду на стан сп’яніння.
  • протокол за статтею 122–2 - Невиконання вимоги про зупинку.
  • постанову за частиною 1 статті 126 - Керування транспортним засобом особою, яка не має із собою або не пред’явила для перевірки посвідчення водія відповідної категорії.

Його подальшу долю вирішуватиме суд.

Читайте також
Смертельна ДТП: поблизу Бердянська п'яний водій зіштовхнувся з мікроавтобусом (відео) Смертельна ДТП: поблизу Бердянська п'яний водій зіштовхнувся з мікроавтобусом (відео)
У Запорізькій області внаслідок зіткнення автомобіля та маршрутки загинула жінка, ще шестеро людей постраждали. За результатами медичної експертизи, водій який є винуватцем ДТП знаходився в стані алкогольного сп’яніння.
Жінка-водій у реанімації: внаслідок лобового зіткнення на Закарпатті загинули двоє людей (фото) Жінка-водій у реанімації: внаслідок лобового зіткнення на Закарпатті загинули двоє людей (фото)
На трасі "Київ-Чоп", між селами Іванівці та Клячаново, що на Закарпатті, зіткнулися два автомобілі марки "Volkswagen Passat". Внаслідок лобового зіткнення загинуло дві людини, ще одна у реанімації.
У смертельній аварії на Рівненщині загинула сім'я та тримісячна дитина (відео) У смертельній аварії на Рівненщині загинула сім'я та тримісячна дитина (відео)
Аварія трапилась на автодорозі "Київ-Чоп" у селі Колоденка, що у Рівненській області. За інформацією поліції, винуватцем ДТП є водій легковика, який виїхав на зустрічну смугу, де здійснив зіткнення із мікроавтобусом.
Loading...
Load next