На Миколаївщині в Чорному морі знайшли перевернутий човен: дві людини загинули, ще одну шукають

На Миколаївщині в Чорному морі знайшли перевернутий човен: дві людини загинули, ще одну шукають
Поблизу острова Березань на Миколаївщині затонув човен із людьми.

За словами рибалки, у човні перебували три людини. Повідомляє пресслужба ГУ ДСНС України в Миколаївській області.

22 листопада на спецлінію 101 від чергового відділу прикордонної служби "Очаків" надійшло повідомлення про те, що місцевий рибалка, в акваторії Чорного моря поблизу острова Березань, виявив перевернутий дюралевий човен та тіла двох загиблих чоловіків, - йдеться в повідомленні.

Рятувальники прибули на місце трагедії та дістали з води тіла загиблих 1949 р.н. і 1961 р.н. Також тривають пошуки третього чоловіка 1967 р.н, тіло якого не було знайдено. 

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
Українок, які постраждали у ДТП в Польщі виписали з лікарень Українок, які постраждали у ДТП в Польщі виписали з лікарень
У Польщі з лікарень уже виписали всіх українців, які постраждали у двох автомобільних аваріях, що трапились 6 та 22 березня.
Росія перекидає свої бойові кораблі у Чорне море на "навчання" Росія перекидає свої бойові кораблі у Чорне море на "навчання"
Катери Каспійської флотилії Російської Федерації почали міжфлотський перехід в Чорне море. Їхні військові запевняють, що кораблі братимуть участь в рамках так званих навчань.
Loading...
Load next