6-місячна дівчинка загинула в потрійній ДТП на Харківщині (відео)

6-місячна дівчинка загинула в потрійній ДТП на Харківщині  (відео)
В автопригоді на Харківщині сталася моторошна автотроща. Внаслідок зіткнення машин, загинуло немовля.

За попередньою інформацією, на трасі М-03 біля села Волохів Яр не розминулися автомобілі Toyota і "ГАЗель". Від удару одне авто відкинуло на вантажівку MAN. Повідомляє Суспільне.

Відомо, що за кермом Toyota перебувала 34-річна жінка. Її 6-місячна донька лежала в салоні на задньому сидінні.

В автомобілі не було автокрісла чи колиски. Відтак, коли на шляху від Ізюма до Чугуєва сталася аварія, дівчинка отримала травму голови. Пошкодження в дитини були надто серйозними. Дівчинка померла на місці автопригоди.

У водійки Toyota діагностували перелом носа та забій щелепи. Її доставили до Міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги у Харкові.
51-річний керманич "ГАЗелі" відбувся кількома забоями та відмовився їхати до лікарні. Про стан здоров’я водія вантажівки наразі нічого не відомо.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
У смертельній аварії на Рівненщині загинула сім'я та тримісячна дитина (відео) У смертельній аварії на Рівненщині загинула сім'я та тримісячна дитина (відео)
Аварія трапилась на автодорозі "Київ-Чоп" у селі Колоденка, що у Рівненській області. За інформацією поліції, винуватцем ДТП є водій легковика, який виїхав на зустрічну смугу, де здійснив зіткнення із мікроавтобусом.
Стали відомі деталі про сім'ю, яка загинула внаслідок аварії на Рівненщині (фото) Стали відомі деталі про сім'ю, яка загинула внаслідок аварії на Рівненщині (фото)
Подружжя разом із тримісячним сином їхало на кладовище, однак внаслідок зіткнення із мікроавтобусом сім'я померла - батько та син на місці події, а мати у лікарні через декілька годин після ДТП.
Дитина була сама вдома: на Харківщині затримали 60-річного педофіла, який зґвалтував 13-річну дівчинку (фото) Дитина була сама вдома: на Харківщині затримали 60-річного педофіла, який зґвалтував 13-річну дівчинку (фото)
Харківська поліція затримала 60-річного чоловіка, який ще у квітні зґвалтував немовнолітню дівчину, їй всьо лише 13 років. Педофіл скористався відсутністю батьків дівчини вдома та увірвався до неї.
Loading...
Load next