Не визнає своєї провини: суд узяв під варту водія, який на смерть збив під Харковом двох жінок

Не визнає своєї провини: суд узяв під варту водія, який на смерть збив під Харковом двох жінок
Від отриманих ушкоджень 56-річна жінка померла на місці, пізніше у лікарні померла 21-річна дівчина.

Київський районний суд Харкова обрав запобіжний захід для водія, який на смерть збив на трасі неподалік Люботина Харківської області двох жінок-пішоходів. Про це повідомляє Суспільне. 

Зазначимо, що водія взяли під варту на 60 діб без права на внесення застави, але він своєї провини не визнає.

Я їхав у напрямку Харкова, погода була поганою, починався дощ, було темно, це було близько 17.00. Коли їхав до місця, на якому сталася ДТП, я не бачив знаку пішохідного переходу через дощ, темряву та транспорт, який рухався назустріч. Несподівано з моєї сторони з'явився пішохід, коли вони почали свій рух, я не бачив, у мене не було часу зреагувати, – розповів водій.

Як повідомив чоловік, він намагався загальмувати, але не встиг і зіткнувся з пішоходами.

Я їхав близько 100 км/год, це було не в населеному пункті, а на трасі, вважаю, що швидкість була безпечною. Я здійснив наїзд на пішоходів, готовий допомагати їхнім сім'ям, – зазначив чоловік.

Нагадаємо, 1 грудня біля зупинки "Водяне" у місті Люботин сталася ДТП.

Водій автомобіля Hyundai Elantra збив двох жінок, які переходили дорогу через нерегульований пішохідний перехід. Від отриманих ушкоджень 56-річна жінка померла на місці, пізніше у лікарні померла 21-річна дівчина. 

Додамо, що поліція відкрила провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху чи експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді ув'язнення строком від п'яти до 10 років із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Смертельна ДТП у Харкові з неповнолітнім: батьків 16-річного водія Infiniti можуть судити за двома статтями Смертельна ДТП у Харкові з неповнолітнім: батьків 16-річного водія Infiniti можуть судити за двома статтями
Микола Харківський у момент ДТП їхав на автомобілі, який зареєстрований на його матір, яка проживає закордоном. В той час, як батько Харківського Михайло говорив, що не є заможною людиною та офіційно не працює.
Смертельна ДТП: на трасі "Київ-Чоп" на Рівненщині загинули дві людини (відео) Смертельна ДТП: на трасі "Київ-Чоп" на Рівненщині загинули дві людини (відео)
Внаслідок зіткнення двох автівок у Рівненській області на трасі "Київ-Чоп" загнуло дві людини, ще двоє постраждали. Їх госпіталізували до лікарні.
У Києві п’яний водій вантажівки збив двох пішоходів: один загиблий, інший - травмований (фото) У Києві п’яний водій вантажівки збив двох пішоходів: один загиблий, інший - травмований (фото)
За даними поліції, п'яний водій вантажівки «МАН» наїхав на пішоходів, які переходили дорогу на нерегульованому пішохідному переході, та втік з місця події. Патрульні зупинили його на Столичному шосе.
Loading...
Load next