У Харкові в ДТП загинуло троє людей, двоє дітей у тяжкому стані

У Харкові в ДТП загинуло троє людей, двоє дітей у тяжкому стані
В результаті лобового зіткнення автомобілів «KIA» та «Toyota» на місці загинули двоє кермувальників автівок та пасажирка таксі.

У Харкові на Окружній дорозі в ДТП загинуло троє людей. Двох дітей госпіталізовано до лікарні в тяжкому стані. Повідомили в поліції Харківській області.

Підтверджую факт ДТП. За попередньою інформацією троє загиблих. Є двоє постраждалих дітей, трирічних. Вони доставлені до лікарні в тяжкому стані, - розповіли в поліції.

Подія сталася близько  08:50 на автодорозі «Київ-Харків-Довжанський» поблизу села Черкаська Лозова. За попередніми даними, 34-річний водій автомобіля «KIA» рухався зі сторони  Дергачів в напрямку Білгородського шосе та допустив виїзд на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з автомобілем такси «Toyota Camry» під керуванням 31-річного чоловіка. Автомобіль таксі прямував йому назустріч по своїй смузі руху.

Фото: Національна поліція 

Внаслідок ДТП на місці події загинули обидва водія та пасажирка таксі. До медичного закладу з тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості доставлені двоє малолітніх пасажирів автомобілю «Toyota». Зараз лікарі борються за їхнє життя. 

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Аварія з українською родиною в Австрії: загинула ще одна дитина Аварія з українською родиною в Австрії: загинула ще одна дитина
В Австрії 31 серпня трапилася жахлива ДТП за участі родини українців. Внаслідок якої загинув 6-річний хлопчик, а його 2-річного братика відправили в лікарню на гелікоптері.
Водій, який збив двох дітей на переході в Харкові не вносив застави та перебуває в ізоляторі Водій, який збив двох дітей на переході в Харкові не вносив застави та перебуває в ізоляторі
Речник Харківської обласної прокуратури Дмитро Чубенко заявив, що прокуратура вимагатиме в апеляції збільшення застави для підозрюваного у ДТП на проспекті Науки в Харкові.
Loading...
Load next