Загубились у лісі під Дніпром: 10-річний син рятував непритомного батька теплом власного тіла

Загубились у лісі під Дніпром: 10-річний син рятував непритомного батька теплом власного тіла
Під Дніпром у лісі загубилися чоловік із 10-річним сином. Батькові стало зле, тому дитина зігрівала його власним тілом.

Інцидент трапився 28 грудня біля міста Павлограда, що на Дніпропетровщині. У поліцію зателефонувала матір хлопчика та дружини зниклого чоловіка. Повідомляє Нацполіція у Дніпропетровській області.

У поліції розповіли, що схвильована жінка зателефонувала їм орієнтовно о 22:30 28 грудня та повідомила, що її чоловік та 10-річний син близько 13 години пішли в ліс та не повернулись.

Приблизно об 18 годині маленький Артем зателефонував матері та повідомив, що батькові стало зле і вони загубились у лісі. Також хлопчик розповів, що десь поруч він бачив підвісний місточок,
– мовиться у повідомленні.

Правоохоронці орієнтовно о першій годині ночі разом з кінологом та собакою прочісували ліс. На відстані 4 кілометрів від дороги знайшли зниклих.

Щоб врятувати батька, маленький Артем, ліг на нього та намагався зігріти теплом власного тіла, – розповіли у поліції.

Для хлопчика та батька викликали швидку допомогу. Їх госпіталізували. Відомо, що здоров'ю дитини нічого не загрожує.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
У Дніпрі поліцейські врятували життя жінці, яка намагалась скоїти самогубство У Дніпрі поліцейські врятували життя жінці, яка намагалась скоїти самогубство
У Дніпрі 55-річна жінка повідомила в поліцію, що збирається стрибнути з Центрального мосту. Жінку вдалось врятувати трьом патрульним, один з них у момент стрибка встиг схопити самогубцю та цим самим врятувати їй життя.
У Дніпрі чоловік погрожував підірвати будинок за допомогою гранати (відео) У Дніпрі чоловік погрожував підірвати будинок за допомогою гранати (відео)
У Дніпрі поліція затримала 43-річного чоловіка, який погрожував підірвати будинок за допомогою гранати Ф-1, яку правоохоронці виявили в нього під час огляду.
"Спасибо деду за победу": у Дніпрі вивісили прапор зі Сталіним "Спасибо деду за победу": у Дніпрі вивісили прапор зі Сталіним
Зловмисника наразі не знайдено. Прапор висів 2 дні.
Loading...
Load next